Αλχημείες με τα κρούσματα σπέρνουν πανικό και φόβο στην κοινωνία

669
Αλχημείες με τα κρούσματα

Η κατεργαριά και η εξαπάτηση των κυβερνώντων δεν έχει όρια . Με “` ταρατατζούμ “ και τρομοκρατική προπαγάνδα ανακοινώνουν ότι τα κρούσματα στις 30/1 έσπασαν όλα τα ρεκόρ και ανήλθαν στις 4.340 . Πάγωσε ο κόσμος μόλις το άκουσε .

Οι κυβερνώντες όμως  “ έριξαν “ στα ψιλά ότι τα 4.340 κρούσματα βρέθηκαν μετά από τεστ που πραγματοποιήθηκαν σε πρωτοφανή για την Ελλάδα αριθμό  πολιτών , που έφτασαν στις 75.979 .

Αυτό σημαίνει ότι το ποσοστό κρουσμάτων σε σχέση με τον αριθμό εκείνων που έκαναν τεστ ήταν μόνον  5,7% !!!

Δεν λέμε ότι το 5,7%  , ποσοστό θετικότητας  , είναι ευκαταφρόνητο . Δεν δικαιολογεί , όμως , σε καμμιά περίπτωση τον φόβο και την τρομοκρατία που εξαπολύθηκαν με την εμφάνιση των 4.340 μολύνσεων .

Γιατί  , λοιπόν ,  αυτή η εξαπάτηση από κυβερνώντες , ιθύνοντες , λοιμωξιολόγους ( ευτυχώς όχι όλους ) και ΜΜΕ ( όχι όλα ) του ελληνικού λαού ;

Η απάντηση είναι προφανής . Η κυβέρνηση θέλει να εξυπηρετήσει συγκεκριμένες σκοπιμότητες και αντί της ψυχραιμίας και φυσικά της πρέπουσας προσοχής στην τήρηση των στοιχειωδών μέτρων κατά της πανδημίας , επιδιώκει , ίσως ,   να προκαλέσει  πανικό στην κοινωνία , πιθανόν  ως καλή δικαιολογία για να συνεχίσει τα αποτυχημένα lockdown, το κλείσιμο σε σημαντικό βαθμό της οικονομίας και την πλήρη, περίπου , καταστροφή των μικρομεσαίων στρωμάτων και των εργαζομένων .

Πιθανότατα η πανδημία , υπαρκτή φυσικά , αντί να αντιμετωπισθεί με μέτρα αποτελεσματικά και συμβατά  με την επιβίωση της οικονομίας και της κοινωνίας και πρώτα απ΄ όλα με την ενίσχυση του συστήματος υγείας για να περιορισθούν στο ελάχιστο οι θάνατοι , έχει γίνει μακάβρια ευκαιρία .  Αφορμή σε νοσηρούς εγκεφάλους για την καταστροφή των μικρομεσαίων στρωμάτων και  για την έσχατη φτωχοποίηση και πλήρη εξαθλίωση του λαού , ώστε να επωφεληθούν οι πολυεθνικοί γίγαντες της  “ παγκοσμιοποίησης “ και μάλιστα με ακόμα πιο φτηνό και σε συνθήκες γαλέρας μισθωτό προσωπικό !

Μήπως θα πρέπει να αντιδράσουμε ;

   Π.Λ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας