Αλβανοί δημοσιογράφοι σε Ερντογάν: ”Μπες στην Ιερουσαλήμ με στρατό”

521
Μπες στην Ιερουσαλήμ με στρατό

Όσοι στέκονται βλέποντας την τραγωδία της Γάζας, αντιλαμβάνονται ότι μόνο μια ισχυρή Τουρκία μπορεί να σταματήσει το Ισραήλ“, λέει η δημοσιογράφος Anisa Bahati.

Η μόνη λύση στην τρέχουσα κρίση στην Παλαιστίνη, είναι η προστασία των αμάχων και των παιδιών από την Τουρκία και τον Πρόεδρό της Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν,” δήλωσε η Αλβανή δημοσιογράφος.

Η Μπαχάτι, στο πρόσφατο άρθρο της με τίτλο: “Μόνο Ερντογάν μπορεί να προστατεύσει τα αθώα παιδιά της Παλαιστίνης”, αξιολόγησε τα πρόσφατα γεγονότα στην περιοχή.

Αυτή η κρίση έχει μόνο μία λύση. Παλαιστίνιοι πολίτες και παιδιά να τεθούν υπό την προστασία της Τουρκίας και του Προέδρου (Ρετζέπ Ταγίπ) Ερντογάν. Η Τουρκία είναι μια χώρα του ΝΑΤΟ με έναν πολύ ισχυρό  στρατό και διαθέτει πολιτική, διπλωματική, στρατιωτική περιφερειακή δύναμη όπως κανένας άλλος” είπε και συνέχισε λέγοντας ότι:

“Η Τουρκία είναι το μόνο κράτος που φοβάται πραγματικά το Ισραήλ. Όσο πιο γρήγορα η Τουρκία παρεμβαίνει για να προστατεύσει τους Παλαιστίνιους αμάχους και τα παιδιά, τόσο πιο σύντομα θα τελειώσει αυτή η γελοία και αιματηρή σύγκρουση, η οποία μπορούσε να αποφευχθεί. Γι ‘αυτό όλοι βλέπουν την Τουρκία και Πρόεδρος Ερντογάν, ως λύση” είπε η Μπαχάτι.

Σημείωσε ότι οι Άραβες στην περιοχή έχουν ξεχάσει την Παλαιστίνη.

Ο 10ετής αιματηρός πόλεμος στη Συρία, η βίαιη κατάρρευση των πολιτικών συστημάτων στην Αίγυπτο, η σύγκρουση και η καταστροφή στην Υεμένη και η τριετής εσωτερική κρίση στον Λίβανο, έκανε τους Άραβες να ξεχάσουν τους Παλαιστίνιους και το παλαιστινιακό ζήτημα και να ασχοληθούν μόνο με τα δικά τους εσωτερικά προβλήματα», πρόσθεσε η Μπαχάτι.

Υπενθύμισε ότι τα θύματα της εν λόγω σύγκρουσης είναι πάντα τα παιδιά της Παλαιστίνης, στη Δυτική Όχθη και τη Γάζα.

Τα στρατιωτικά και πολιτικά εργαλεία του Ισραήλ είναι πολύ ισχυρότερα από τα εργαλεία της παλαιστινιακής διοίκησης στη Δυτική Όχθη και τη Γάζα“, δήλωσε η Μπαχάτι.

Πρόσθεσε ότι ο κόσμος παρακολουθεί μόνο την τραγωδία.

Οι αστυνομικές δυνάμεις του Ισραήλ επιτέθηκαν επίσης στο τζαμί Al-Aqsa κατά τη διάρκεια νυχτερινών προσευχών λόγω της εορτής των μουσουλμάνων.

Η κλιμάκωση των εντάσεων που ακολούθησε, είχε ως αποτέλεσμα αεροπορικές επιθέσεις από το Ισραήλ στη Γάζα, σκοτώνοντας περισσότερους από 120 Παλαιστίνιους πολίτες, συμπεριλαμβανομένων παιδιών και γυναικών, σύμφωνα με αξιωματούχους υγείας της Λωρίδας της Γάζας, ενώ τουλάχιστον 900 άλλοι τραυματίστηκαν, εκτός από σοβαρές ζημιές σε κτίρια κατοικιών.

Βασική Πηγή: Πενταπόσταγμα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας