Αιφνιδιαστική …επίσκεψη εργαζομένων της ΔΕΗ στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην Τρίπολη

1987
αιφνιδιαστική

Αιφνιδιαστική…  επίσκεψη στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην Τρίπολη πραγματοποίησαν το μεσημέρι εργαζόμενοι της ΔΕΗ στη Μεγαλόπολη.
Εκείνη την ώρα ήταν σε εξέλιξη σύσκεψη κυβερνητικών στελεχών με την παρουσία του αναπληρωτή υπουργού Εξωτερικών Γιώργου Κατρούγκαλου και των περισσότερων βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ από την περιφέρεια της Πελοποννήσου.
Με την παρέμβασή τους οι εργαζόμενοι εξέφρασαν την έντονη διαφωνία τους για την απόφαση της Κυβέρνησης να προχωρήσει στην πώληση μονάδων της ΔΕΗ, μεταξύ άλλων και  των λιγνιτικών μονάδων 3 και 4 της Μεγαλόπολης.
Όπως αναφέρει ο περιφερειακός Σύμβουλος και μέλος του Δ.Σ. του Σωματείου Ορυχείων – Σταθμών Μεγαλόπολης, Σαράντος Αλεξανδρής που συμμετείχε στην παρέμβαση, η σύσκεψη αρχικά είχε προγραμματιστεί στο Εργατικό Κέντρο, με την παρουσία των κυβερνητικών βουλευτών Κατρούγκαλου, Κοζομπόλη, Γκιόλα, Τσιόγκα και Παπαηλιού, «όταν όμως αντιλήφθηκαν την παρουσία μας και την παρέμβαση μας πήγαν στα γραφεία τους (ΣΥΡΙΖΑ). Παντού θα τους ακολουθούμε όσο επιμένουνε στο ξεπούλημα και τη διάλυση της ΔΕΗ».
Δείτε φωτογραφίες από την παρέμβαση:
syriza-tripoli-katrougkalos
αιφνιδιαστική
syriza-tripoli-ergazomenoi-dei2

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας