ΑΕΚ-Ξάνθη 2-0: Επιστροφή στις νίκες για την «Ένωση»

948
επιστροφή

Επιστροφή στις νίκες για την ΑΕΚ! Έπειτα από έναν καταστροφικό Νοέμβρη, η «Ένωση» επικράτησε 2-0 της Ξάνθης στο ΟΑΚΑ (Πόνσε 8′, Λιβάγια 90′) και φιλοδοξεί στην αρχή της αντεπίθεσης.

Το ζητούμενο για την ΑΕΚ κόντρα στην Ξάνθη ήταν απόλυτα κατανοητό!

Επιστροφή στις νίκες με κάθε κόστος και τελικά ο στόχος επετεύχθη χωρίς να υπάρχουν ιδιαίτερα δράματα, σε ένα ΟΑΚΑ που ήταν αρκετά… παγωμένο, μετά τον αποτυχημένο Νοέμβριο της «Ένωσης».

Η ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη επικράτησε 2-0 των Ακριτών (οι οποίοι κατέγραψαν την τρίτη συνεχόμενη ήττα τους), με το γκολ του Πόνσε μόλις στο 8′ να αλλάζει τα δεδομένα της αναμέτρησης και τον Λιβάγια να μπαίνει στο παιχνίδι στο 64′, ανεβάζοντας επίπεδο την ομάδα του, διαμορφώνοντας και το τελικό σκορ στο 90′ με υπέροχο τελείωμα απέναντι στον Ζίβκοβιτς.

inner

Είναι χαρακτηριστικό ότι η Ξάνθη κατάφερε να βγάλει μόλις μία καλή ευκαιρία στο ματς με τον Μπάρκα να φωνάζει «παρών» στο σουτ του Μπρίτο στο 59′, ενώ η ΑΕΚ από το 68′ και μετά δημιούργησε τουλάχιστον τέσσερις ευκαιρίες για δεύτερο γκολ με κοινό παρανομαστή τον Λιβάγια, που είχε και δοκάρι στο 70′.

Πλέον, οι «κιτρινόμαυροι» έφτασαν τους 20 βαθμούς (4η θέση), επιστρέφοντας στα θετικά αποτέλεσμα μετά τις 28/10 και η Ξάνθη παραμένει στους 18 (7η θέση), έχοντας την επόμενη αγωνιστική ακόμα ένα δύσκολο παιχνίδι, με τον Ολυμπιακό στα Πηγάδια.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΑΕΚ (Μαρίνος Ουζουνίδης): Μπάρκας – Μπακάκης, Οικονόμου, Τσιγκρίνσκι, Χουλτ – Γαλανόπουλος, Άλεφ – Κλωναρίδης (78’ Αλμπάνης), Μάνταλος, Μπογέ (64’ Λιβάγια) – Πόνσε (84’ Γιακουμάκης).

Στον πάγκο: Τσιντώτας, Γκάλο, Τσόσιτς, Σβάρνας.

Ξάνθη (Μίλαν Ράσταβατς): Ζίβκοβιτς – Οκάν, Λισγάρας, Αλμέιδα, Κασάδο – Καμαρά, Κοβάσεβιτς (81’ Μελιόπουλος) – Σαρπόνγκ (72’ Κάστρο), Ντουρίτσκοβιτς, Καντά (51’ Μπρίτο) – Γέντρισεκ.

Στον πάγκο: Γκαραβέλης, Μελισσόπουλος, Κίκε, Θυμιάνης.

*Πηγή: sport-fm.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας