Αγωνιστική πορεία εργαζομένων της Εθνικής Ασφαλιστικής. Παρών ο Π. Λαφαζάνης και συνάντηση με τον Λ. Φραγκιαδάκη

3012
εργαζομένων της Εθνικής

Ο Παναγ. Λαφαζάνης μαζί με τους Δημ. Στρατούλη, Γιάννη Δούκα, Στάθη Τσίφτη, Βασίλη Πριμικήρη και την Κωνσταντίνα Ναθαναηλίδου έδωσαν για άλλη μια φορά το παρόν στην πορεία των εργαζομένων της Εθνικής Ασφαλιστικής και την μαζική συγκέντρωσή τους έξω από τα κεντρικά γραφεία της Εθνικής Τράπεζας στην Αιόλου, με τις οποίες συνέχισαν και την Τρίτη (28/3) τον σκληρό αγώνα τους για να αποτρέψουν την πώληση της Εθνικής.
Με πρωτοβουλία του Παναγ. Λαφαζάνη αντιπροσωπεία της ΛΑ.Ε. μαζί με το Προεδρείο του Συλλόγου εργαζομένων της Εθνικής Ασφαλιστικής  (Ε.Α) συναντήθηκαν με τον Διοικητή της Εθνικής Τράπεζας, Λεωνίδα Φραγκιαδάκη, η οποία έχει αναλάβει να διεκπεραιώσει το ξεπούλημα της Εθνικής Ασφαλιστικής.
Ο Παναγ. Λαφαζάνης κατήγγειλε τη Διοίκηση της Εθνικής Τράπεζας και κυρίως την κυβέρνηση για την επιμονή τους στο ξεπούλημα της δυναμικής και κερδοφόρου Εθνικής Ασφαλιστικής και μάλιστα σε σε ξένα ιδιωτικά συμφέροντα.
Ο Παναγ. Λαφαζάνης ανέδειξε την υποκριτική στάση της κυβέρνησης και Εθνικής Τράπεζας και απέδειξε ότι δεν έχουν κάνει απολύτως τίποτα για να υπερασπίσουν την μη πώληση της ιστορικής και αξιόπιστης Εθνικής Ασφαλιστικής.
Ο Παν. Λαφαζάνης απηύθυνε χαιρετισμό στην συγκέντρωση των εργαζομένων της Εθνικής Ασφαλιστικής, εγκωμίασε τον ενωτικό τους αγώνα, τόνισε την στήριξη της ΛΑ.Ε. και τους κάλεσε να συνεχίσουν απτόητοι αυτήν την ελπιδοφόρα αγωνιστική στάση μέχρι τέλους και την τελική νίκη. Τόνισε καταλήγοντας, ότι όσοι αποτολμήσουν παρά τους αγώνες να ξεπουλήσουν την Ε.Α. αναλαμβάνουν και πελώριες ποινικές ευθύνες.
Να σημειωθεί, επίσης, ότι ο Παναγ. Λαφαζάνης επέκρινε έντονα το πρωί στην τηλεόραση του ΑΝΤ1 και στον Γιώργο Παπαδάκη τον Πάνο Καμμένο, ο οποίος είπε ότι έκανε τον “πλασιέ” για την πώληση της Εθνικής Ασφαλιστικής σε αμερικάνικο fund. Έλεος!
εθνικη1 εθνικη2 εθνικη3 εθνικη4 εθνικη5

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας