Αγωνιστική παρουσία του Λαφαζάνη στο Ηράκλειο ενάντια στη σύγχρονη γερμανική αποικιοκρατία

1573
λαφαζάνη

Ο Παναγιώτης Λαφαζάνης και ο Αλέξανδρος Μαραγκάκης μαζί με τον Μιχάλη Κριτσιωτάκη  πρώην Βουλευτή Ηρακλείου και μέλος του Π.Σ της ΛΑ.Ε και ο Αντώνης Αντωνόπουλος συντονιστής ΛΑ.Ε Ηρακλείου έφτασαν στο λιμάνι του Ηρακλείου Κρήτης.

Ο Παν. Λαφαζάνης μίλησε στο ραδιόφωνο “Ράδιο Κρήτη” και στον Λευτέρη Βαρδάκη.

Ο Παν. Λαφαζάνης μεταξύ άλλων τόνισε ότι “η σημερινή μέρα κατά την οποία πραγματοποιείτε στη Χερσόνησο η Ελληνο-Γερμανική Συνέλευση είναι μια μέρα που σηματοδοτεί μια νέα γερμανική αποικιοποίηση στη χώρα. Τσίπρας και Δούρου προκαλώντας τον λαό της Κρήτης με την πραγματοποίηση της Ελληνο-Γερμανικής Συνέλευσης στη Χερσόνησο, προσβάλουν βάναυσα την ιστορία, τους αγώνες και τα αδικαίωτα θύματα της ναζιστικής θηριωδίας.

Το πρόγραμμα της Ελληνο-Γερμανικής Συνέλευσης στη Χερσόνησο, είναι ένα πρόγραμμα που αλυσοδένει την αποκομιδή των σκουπιδιών, την ενέργεια, τον τουρισμό και την ελληνική εκπαίδευση στους γερμανικούς σχεδιασμούς και τις γερμανικές οικονομικές προτεραιότητες.

Η αδούλωτη Κρήτη αντιστέκεται σήμερα σε αυτό το όργανο-εργαλείο της νέας οικονομικής κατοχής στην Ελλάδα”.

Ο Παν. Λαφαζάνης κάλεσε για άλλη μια φορά τους πατριώτες και δημοκράτες κρητικούς να δώσουν μαζικά το παρών στην απογευματινή συγκέντρωση στη πλατεία Ελευθερίας του Ηρακλείου και από κει στην αγωνιστική παρουσία στη Χερσόνησο και στο ξενοδοχείο Lyttos Beach που πραγματοποιείται η συγκέντρωση με στόχο τη ματαίωση της. Είναι ντροπή Έλληνες αυτοδιοικητικοί να συμμετέχουν σε αυτή την Γερμανική φιέστα υποδούλωσης της χώρας τον 21 αιώνα. Όπως λένε οι κρητικοί “Φρόνιμοι και νοικόκυροι δεν ζουν στον Ψηλορείτη. Οι κουζουλοί την κάμανε αθάνατη την Κρήτη“, συμπλήρωσε.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας