Αγροτικό συλλαλητήριο σήμερα στο μπλόκο της Καρδίτσας

1276
μπλόκα

Συλλαλητήριο πραγματοποιείται σήμερα στις 11 το πρωί στο μπλόκο που έστησαν από την περασμένη Δευτέρα, με τα τρακτέρ τους οι αγρότες της Καρδίτσας στη Νέα Εθνική Οδό Ε-65.

Με το συλλαλητήριο θα εκφραστεί η οργή και η αγανάκτηση των αγροτών για την προκλητική άρνηση της κυβέρνησης να ικανοποιήσει τα δίκαια και ζωτικής σημασίας αιτήματα – διεκδικήσεις της μικρομεσαίας αγροτιάς, όπως επιβεβαιώθηκε στη συνάντηση της Πανελλαδικής Επιτροπής των Μπλόκων με τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης. Όπως  και για την κυβερνητική κοροϊδία και συκοφαντική επίθεση κατά των βαμβακοπαραγωγών, που εκδηλώθηκε μετά τη χτεσινή συνάντηση της ηγεσίας του υπουργείου με τη Διεπαγγελματική Οργάνωση Βάμβακος.

Μετά το συλλαλητήριο, τα τρακτέρ θα αποχωρήσουν οργανωμένα από το μπλόκο, με τους αγρότες να δίνουν νέο αγωνιστικό ραντεβού προς τα τέλη Ιανουαρίου, στο πλαίσιο της κλιμάκωσης και του πανελλαδικού συντονισμού των αγροτικών κινητοποιήσεων, που θα αποτελέσει αντικείμενο της σύσκεψης της Γραμματείας της Πανελλαδικής Επιτροπής των Μπλόκων,στις αρχές του νέου χρόνου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας