Αίσχος Μπογδάνου: Να στείλουμε πρόσφυγες στα ξερονήσια–Να ξεπεράσουμε τα ταμπού!

1235
μπογδάνου
Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος με μία κίνηση ψηφοθηρίας και επικοινωνιακού show προς τους βαθιά δεξιούς, τους ακροδεξιούς και όσους έχουν κοντή μνήμη ή και είναι νέοι και δεν έχουν ζήσει την τραγωδία της εμφυλιακής περιόδου, τάχθηκε εμφατικά υπέρ της κατοίκησης ερημικών νησιών από πρόσφυγες, λέγοντας χαρακτηριστικά πως «πρέπει να ξεπεράσουμε τα κόμπλεξ»

Σε μία ακόμη προκλητική και σαδιστική δήλωση που έχει προκαλέσει πλήθος σχολίων προχώρησε ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος.

Αυτή τη φορά, ο βουλευτής της ΝΔ τάχθηκε εμφατικά υπέρ της εγκατάστασης σε ερημικά νησιά προσφύγων, λέγοντας χαρακτηριστικά πως «πρέπει να ξεπεράσουμε τα κόμπλεξ», λέγοντας έτσι και κομπλεξικούς όσους/ες θεωρούν ως αναβίωση των εξοριών μία τέτοια πολιτική.

Όπως ειδικότερα είπε, «βεβαίως μπορούν να πάνε πρόσφυγες στα ξερονήσια. Δεν πρέπει να έχουμε ταμπού! Είναι χώροι για να «φιλοξενήσουμε» κάποιους. Πρέπει να ξεπεράσουμε αυτά τα ταμπού, να ξεπεράσουμε τα κόμπλεξ του παρελθόντος, τα μετεμφυλιακά και τα δικτατορικά»!!!

Παράλληλα, συμπλήρωσε πως «η στόχευση είναι να χρησιμοποποιηθούν νησιά αραιοκατοικημένα, απομονωμένα. Εφόσον υπάρχει η στόχευση γιατί όχι. Είμαστε πια μια άλλη γενιά. Το ΚΚΕ είναι απολύτως νόμιμο κόμμα και πυλώνας του πολιτειακού μας συστήματος. Δεν μπορεί ο Έλληνας να έχει ίσα δικαιώματα με τον μετανάστη, τι να κάνουμε, έτσι είναι», προτείνοντας τα ξερονήσια ως τόπο που αξίζει να ζει ο ξένος.

Άραγε τι λέει η Ν.Δ; Συμφωνεί; και αν δεν συμφωνεί, τι μέτρα θα πάρει κατά του Κ. Μπογδάνου, αφού δεν είναι και η πρώτη φορά που προκαλεί βάναυσα;

Οι επίμαχες δηλώσεις του βουλευτή από το 23:05 και μετά. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας