Αίσχος: Η Εθνική Τράπεζα εκπλειστηρίασε μαγαζάκι 46 τμ

2364
εθνική

Η Εθνική Τράπεζα ως επισπεύδουσα με τη στήριξη και ενθάρρυνση της κυβέρνησης Τσίπρα και των «προθύμων» βουλευτών – δεκανικιών, έσπασε σήμερα κάθε ρεκόρ κοινωνικής αναλγησίας, αφού προχώρησε σε ηλεκτρονικό πλειστηριασμό μικρού μαγαζιού 46 τ.μ. στην Αθήνα, με τιμή πρώτης προσφοράς 30.000 ευρώ για χρέος 50.000 ευρώ. Δηλαδή ο ιδιοκτήτης έχασε και το μαγαζί του και εξακολουθεί να χρωστά στην τράπεζα.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχει συγκεντρώσει η ΛΑΕ και το Κίνημα κατά των πλειστηριασμών, αυτή την εβδομάδα έχουν προγραμματιστεί 458 ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί. Μεταξύ αυτών συμπεριλαμβάνονται και 17 πρώτες κατοικίες.

Η Λαϊκή Ενότητα, συνεχίζοντας νέο κύκλο αγώνων που ξεκίνησε το 2019, για την υπεράσπιση της λαϊκής κατοικίας και περιουσίας, που η αρπαγή της θα συνεχιστεί από τις τράπεζες, τα κερδοσκοπικά funds και το μνημονιακό κράτος με 76.000 ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς μέσα στη χρονιά, συμμετείχε και σήμερα Τετάρτη, 30/01/2019, σε συγκεντρώσεις σε όλη τη χώρα σε συμβολαιογραφεία, που πραγματοποιούσαν ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς.

Οι αγωνιστικές αυτές κινητοποιήσεις είχαν για άλλη μία φορά συγκεκριμένα αποτελέσματα, αφού κάτω από την πολιτική πίεση που προκάλεσε η αναγγελία τους αναστάλθηκαν 8 πλειστηριασμοί πρώτων λαϊκών κατοικιών.

Στην Αθήνα, πραγματοποιήθηκε συγκέντρωση στις 14:00 το μεσημέρι, έξω από το συμβολαιογραφικό γραφείο επί της Ακαδημίας 62, όπου είχε προγραμματιστεί μεταξύ άλλων ο πλειστηριασμός του μικρού μαγαζιού που προαναφέθηκε.

Στη συγκέντρωση της Αθήνας συμμετείχαν μπλοκ της ΛΑΕ με επικεφαλής τον Γραμματέα του ΠΣ της Π. Λαφαζάνη και της «Ενωτικής πρωτοβουλίας κατά των πλειστηριασμών».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας