Αίσχος! Εκπλειστηριάζεται και άλλη πρώτη κατοικία τετραμελούς οικογένειας!

1294
εκπλειστηριάζεται
Τα παραμύθια της νεομνημονιακής κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ περί δήθεν προστασίας της πρώτης κατοικίας των δανειοληπτών και για εκπλειστηριασμό περιουσιακών στοιχείων που ξεπερνούν τις 300 χιλιάδες ευρώ διαψεύδονται για πολλοστή φορά.

Την Τετάρτη 14/11 στις 10 το πρωί σε συμβολαιογραφείο στην οδό Ακαδημίας 62 εκπλειστηριάζεται πρώτη κατοικία τετραμελούς οικογένεια, αντικειμενικής αξίας 67.000 ευρώ, με τιμή εκκίνησης τα 88.000 ευρώ, όσο και το υπόλοιπο του δανείου που χαρακτηρίστηκε «κόκκινο». Η οικογένεια έχει ήδη καταβάλει στο διάστημα 2004-2012 εκτός από 20.000 ευρώ που αφορούσαν σε καθαρό κεφάλαιο δανείου και άλλες 30.000 ευρώ σε τόκους.

Ωστόσο η τράπεζα, κατά την πάγια τακτική που ακολουθείται σε παρόμοιες περιπτώσεις, αντί να διευκολύνει την οικογένεια στην καταβολή του δανείου, προβαίνει στον εκπλειστηριασμό του ακινήτου, που αποτελεί και το μοναδικό περιουσιακό στοιχείο της οικογένειας.

Ταυτόχρονα, η νεομνημονιακή κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, αντί να προβεί σε μέτρα ανακούφισης των δανειοληπτών, προχωρά στην πλήρη κατάργηση ακόμη και του ανεπαρκούς νόμου Κατσέλη, αφήνοντας στο έλεος των τραπεζών και των κερδοσκοπικών fund δεκάδες, αν όχι εκατοντάδες χιλιάδες δανειολήπτες που βρέθηκαν σε παρόμοια κατάσταση, εξαιτίας των μνημονίων, της λιτότητας και της σταδιακής τους φτωχοποίησης.

Είναι χρέος μας να αντισταθούμε και να υπερασπιστούμε κάθε πρώτη κατοικία και κάθε είδους λαϊκή περιουσία που μπαίνει στην «μέγγενη» των πλειστηριασμών.

Καμία πρώτη κατοικία και καμία λαϊκή περιουσία να μην καταλήξει στα αρπακτικά νύχια κυβέρνησης – τραπεζών – κερδοσκοπικών fund!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας