Έχει για κατοικίδιο λιοντάρι που τρώει τουλάχιστον 7 κιλά κρέας καθημερινά!

2207
λιοντάρι

Ποιος είπε ότι τα λιοντάρια δεν κάνουν για κατοικίδια; Ένας 33χρονος από το Πακιστάν έχει στο σπίτι του έναν λέοντα 8 μηνών, που χρειάζεται τουλάχιστον 7 κιλά κρέας καθημερινά.

Κάποιοι έχουν σκύλους, κάποιοι γάτες, κάποιοι καναρίνια ή ψάρια για κατοικίδια, όμως ο 33χρονος Zulkaif Chaudbary από το Πακιστάν έχει λιοντάρι.

Στην πραγματικότητα πρόκειται, παρά το τεράστιο μέγεθός του, για λιονταράκι μόλις 8 μηνών και ήδη καταναλώνει τουλάχιστον επτά κιλά κρέας στην καθισιά του κάθε μέρα.

Αυτή η παράξενη σχέση ξεκίνησε απ’ όταν o Μπαμπάρ, έτσι λέγεται το μικρό λιονταράκι, ήταν 2 μηνών.

«Λατρεύω τα λιοντάρια και νομίζω ότι είμαι σε θέση να φροντίσω ένα», δηλώνει ο 33χρονος από το Πακιστάν. «Ήταν δική μου απόφαση να τον πάρω. Δεν το συζήτησα με την οικογένειά μου, αλλά δεν ανησυχώ αν επιτεθεί σε κάποιον. Είναι πολύ ήσυχος και ακόμη και ο μικρός μου γιος παίζει μαζί του», λέει ο ερασιτέχνης «θηριοδαμαστής».

Οι αρχές του Πακιστάν έχουν δώσει την άδεια ώστε το λιοντάρι να μένει στο σπίτι του Chaudbary. Τα χρήματα για την απόκτηση του λιονταριού έφτασαν τις 3.200 στερλίνες, αλλά ο 33χρονος κρατά ως επτασφράγιστο μυστικό πως απέκτησε το μικρό του «γατούλη».

Δείτε το βίντεο:

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας