Έχασε το μάτι του από χτύπημα των ΜΑΤ στο ΟΑΚΑ

5565
ματ

Τον σοβαρό τραυματισμό ενός 31χρονου από αστυνομικούς μετά τη διακοπή του ντέρμπι Παναθηναϊκού – Ολυμπιακού καταγγέλλει η οικογένειά του στο enikos.gr. Ο κουμπάρος του -ο οποίος ήταν παρών στο περιστατικό και επίσης έχει τραυματιστεί- αναφέρει ότι ο 31χρονος που νοσηλεύεται στον Ερυθρό Σταυρό, έχει χάσει την όρασή του από το ένα μάτι του, έπειτα από χτύπημα με γκλοπ.

Ο 31χρονος είναι υπάλληλος ναυτιλιακής εταιρείας, όπως και ο 38χρονος κουμπάρος του. Το απόγευμα της Κυριακής είχαν πάει, μαζί με ακόμη έναν φίλο τους, στο ΟΑΚΑ, προκειμένου να παρακολουθήσουν το ντέρμπι των «αιωνίων» όμως όταν ο αγώνας διεκόπη, έφυγαν από το γήπεδο, όπως έκαναν σχεδόν όλοι οι θεατές.

Σύμφωνα με τον 38χρονο, βγαίνοντας από το στάδιο, κάθισαν στον περιβάλλοντα χώρο του ΟΑΚΑ, για να πιουν μια μπύρα που είχαν αγοράσει από τις καντίνες που είναι στημένες κατά τη διάρκεια των αγώνων. Ελάχιστη ώρα αργότερα, σε πολύ κοντινή απόσταση από το σημείο που βρίσκονταν, σημειώθηκαν επεισόδια, μεταξύ οπαδών και ΜΑΤ. Τότε, σύμφωνα με όσα περιγράφει ο 38χρονος, ο τρίτος της παρέας προσπάθησε να βοηθήσει ένα άτομο με ειδικές ανάγκες που είχε πέσει από αμαξίδιό του και φέρεται να χτυπήθηκε από τα ΜΑΤ. Αμέσως επενέβη ο 38χρονος ο οποίος, όπως καταγγέλλει, επίσης δέχθηκε χτυπήματα από γκλοπ των αστυνομικών. «Πίνουμε μπίρες και τρώμε σουβλάκια, γιατί μας βαράτε και πετάτε δακρυγόνα;» είπε στους αστυνομικούς, όπως τονίζει στο enikos.gr.

Δεν πέρασαν παρά δευτερόλεπτα και παρενέβη και ο 31χρονος, προκειμένου να βοηθήσει τους φίλους του. Ήταν αυτός, που σύμφωνα με τον 38χρονο, δέχθηκε το πιο δυνατό χτύπημα. «Ένας αστυνομικός τον χτύπησε με γκλοπ στο πρόσωπο με γκλοπ, κοντά στη μύτη και το μάτι. Όπως του είπαν οι γιατροί το μάτι του έχει κοπεί στα δύο, γι αυτό και έχει επέλθει τύφλωση» λέει ο 38χρονος, τον οποίο το enikos.gr συνάντησε στον Ερυθρό Σταυρό, στο πλευρό του 31χρονου φίλου και κουμπάρου του.

Ο 38χρονος έχει τραυματιστεί στο χέρι, το οποίο είναι δεμένο, ενώ έχει σπάσει και τέσσερα δόντια. Συγκλονισμένη είναι και η μητέρα του 31χρονου, η οποία δεν φεύγει λεπτό από το νοσοκομείο και κλαίει συνεχώς με λυγμούς, μη μπορώντας να πιστέψει τι συνέβη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ακόμα δεν έχει κατατεθεί μήνυση, ωστόσο, από την οικογένεια έχει δοθεί σχετική εντολή στον δικηγόρο Νίκο Αλετρά. Σήμερα, στο Ερυθρό Σταυρό μετέβη κλιμάκιο της αστυνομίας προκειμένου να λάβει κατάθεση από τον 31χρονο.

Δείτε τις φωτογραφίες που εξασφάλισε το enikos.gr:

 

*Πηγή: enikos.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας