Έφυγε νέος, εθελοντής πυροσβέστης στο καθήκον, ο Παναγιώτης-Καλό ταξίδι φίλε αγωνιστή

2734
πλεξίδας

Έφυγε από κοντά μας στον ανθό της ηλικίας του, μόλις 27 χρονών, ο Παναγιώτης Πλεξίδας, φίλος, αγωνιστής και σύντροφος.

Ο Παναγιώτης μας έφυγε από πνευμονικό οίδημα πάνω στο καθήκον του ως εθελοντής πυροσβέστης.

Ο αγωνιστής σύντροφος Παναγιώτης Πλεξίδας συμμετείχε σε επιχείρηση κατάσβεσης πυρκαγιάς χθες το βράδυ σε παραλίμνια περιοχή του Καινουρίου, όταν περί τις δώδεκα ένιωσε αδιαθεσία. Αποτραβήχτηκε για λίγο από τη «μάχη» με τις φλόγες και διαβεβαίωνε τους συναδέλφους του ότι είναι καλά.

Ωστόσο, η κατάστασή του χειροτέρεψε και στη συνέχεια μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Αγρινίου όπου διαπιστώθηκε δυστυχώς ο θάνατός του.

«Φως» στα ακριβή αίτια του θανάτου θα ρίξει η νεκροψία-νεκροτομή της σορού του άτυχου 27χρονου η οποία θα διενεργηθεί σήμερα.

Η ανακοίνωση της Πυροσβεστικής για το θάνατο του νεαρού εθελοντή πυροσβέστη

«Σήμερα, τις πρώτες πρωινές ώρες, κατά την διάρκεια κατάσβεσης πυρκαγιάς στη θέση Χαραυγή της Τ.Κ. Καινούργιου του Δήμου Αγρινίου, ο εθελοντής πυροσβέστης Πλεξίδας Παναγιώτης του Θεοδώρου ετών 27, ένιωσε αδιαθεσία και διακομίσθηκε στο Γ.Ν. Αγρινίου όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Για τις συνθήκες και τα αίτια που προκάλεσαν το θάνατό του θα διενεργηθεί Ένορκη Διοικητική Εξέταση».

Αγωνιστής της κοινωνικής προσφοράς με μεγάλη καρδιά

Ο Παναγιώτης μας είχε μια μεγάλη, αλληλέγγυα και συντροφική καρδιά και πνευμόνια για όλο τον κόσμο, τα οποία, όμως, δεν “άντεξαν” την απέραντη καλοσύνη, την ανθρωπιά, το πάθος για δικαιοσύνη, την ανιδιοτέλεια, την κοινωνική προσφορά και κυρίως την απαράμιλλη και ακαταμάχητη αγωνιστικότητα του λεβέντη Παναγιώτη.

Παναγιώτη θα είσαι πάντα ανάμεσα μας, στις επάλξεις μιας γνήσιας Αριστεράς που δεν υποτάσσεται, οδηγός για τα νιάτα της Ελλάδας στους δρόμους της βιοπάλης, της ελευθερίας, της δικαιοσύνης, της προόδου, της εθνικής ανεξαρτησίας και του γνήσιου σοσιαλισμού.

Λαφαζάνης σε Βαλάντη: Μάνα κουράγιο

Ο Παναγιώτης Λαφαζάνης εκφράζει την οδύνη του για την απώλεια  του Παναγιώτη Πλεξίδα και απευθύνει στους δικούς του και πρώτα από όλα στη μητέρα του, ασυμβίβαστη αγωνίστρια, φίλη και συντρόφισσα, τα πιο θερμά συλλυπητήρια του. Κουράγιο, δύναμη και αντοχή Βαλάντη μας. Ο γιος σου Παναγιώτης αυτήν την ώρα, στα σκληρά και δύσκολα χρόνια που ζούμε, σε θέλει όρθια, όπως πάντα και μπροστά στους αγώνες και τις νίκες που σίγουρα θα έρθουν.

Η κηδεία του Παναγιώτη Πλεξίδα, στην οποία θα παρευρεθεί και ο Παναγιώτης Λαφαζάνης, θα γίνει αύριο Δευτέρα, 10 π.μ στην εκκλησία του Αγίου Κωνσταντίνου στο Αγρίνιο.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας