Έτοιμος να παραδώσει τον Τζούλιαν Ασάνζ ο αμερικανόφιλος Πρόεδρος του Εκουαδόρ

1902
Ασάνζ

Ο νέος «δυτικόφιλος» πρόεδρος του Εκουαδόρ Λένιν Μορένο, βρίσκεται πολύ κοντά στο να παραδώσει στις Βρετανικές αρχές, τον ιδρυτή των Wikileaks και πρωταγωνιστή των αποκαλύψεων για τον ρόλο των μυστικών υπηρεσιών των ΗΠΑ, και οχι μόνο, Τζούλιαν Ασάνζ.

Ο έγκλειστος απο το 2012, Τζούλιαν Ασάνζ, στην Πρεσβεία του Εκουαδόρ, στο Λονδίνο, κατηγορείται απο τις Βρετανικές αρχές για « μη συμμόρφωση στην παράδοση του στην βρετανική αστυνομία» , οταν καταζητείτο απο τις Σουηδικές αρχές για κατηγορίες για « απόπειρα βιασμού», κατηγορία που μετέπειτα δεν άντεξε στην μεθοδευμένη σκευωρία μυστικών υπηρεσιών σε βαρος του Ασάνζ.

Ο πραγματικός φόβος βρισκεται στο οτι η Μεγ. Βρετανία θα τήρησει την διακρατική συμφωνία με τις ΗΠΑ, οπου ο Ασάνζ καταζητείται με ενα μακροσκελές κατηγορητήριο που τον καθιστά « υπερκατάσκοπο». Η απαράδεκτη διαδικασία παράδοσης του Ασάνζ, που ενορχηστρώνει ο άνθρωπος του Δ.Ν.Τ στο Εκουαδόρ, ο Λένιν Μορένο, πρέπει να αντιμετωπιστεί από ένα ισχυρό πρωτοφανές μαζικό παγκόσμιο κίνημα υποστήριξης του Τζούλιαν Ασάνζ.

Η ελληνική κοινωνία, οι προοδευτικοί και αντι-ιμπεριαλιστικοί φορείς πρέπει από τώρα να ορθώσουν την φωνή τους, έναντι της Αμερικανοκρατίας που και στην πατρίδα μας προσπαθεί να σαρώσει καθε φιλειρηνική και γνήσια, αντινατοϊκή φωνή και κάθε πραγματική αντίσταση. Ο Τζούλιαν δεν πρέπει να είναι μόνος σε αυτή την τιτάνια μάχη.

1 σχόλιο

  1. Ναί θα τον παραδόσουν γιατί να διαρρέει τα εγλήματα των αμερικάνων??????
    Γιατί να υπάρχει ελευθερία στις πληροφορίες που ενδιαφέρουν τους πολίτες???
    ‘Ομως τα λευκά κράνη με την μαυρη προπαγάνδα τους και τα ψεύτικα βίντεο πρέπει να σωθούν για την θεάριστη προσφορά τους για το καλο του δυτικού κόσμου.
    Και καλά το Ισραήλ έχει κάποιο καλώς η κακώς συμφέρον απο αυτή την υπόθεση, αλλα αυτό το κράτος παρίας η Ιορδανία και η πλέον βρομερή βασιλική οικογένεια, τι θέλει και τι ζητά και ανακατεύται με τα λευκά κράνη.
    Τώρα αν ο Ασαντ τους στείλει όλους του ισλαμιστές από την Ιντιλίπ να εισβάλουν στην Ιορδανία και την κάνουν μία χαψιά θα έχει άδικο??????? Ο Πούτιν θα μπορέσει να γευτή και ένα κρύο πιάτο εκδίκισης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας