Έξω από τα δόντια

1666
δόντια

Πρέπει να τα πούμε και να τα λέμε πάντα έξω από τα δόντια. Αυτό που οι του κατεστημένου το ονομάζουν “ θεωρίες συνωμοσίας“(!), όρος που εφευρέθηκε από την ΣΙΑ την περίοδο του Ψυχρού Πολέμου για να γελοιοποιεί όσους/ες αμφισβητούσαν την επίσημη  προπαγανδιστική της γραμμή.

Έτσι γίνεται και τώρα με όσους αμφισβητούν την προπαγάνδα του διεθνούς Διευθυντηρίου για τον Covid 19, και την πρακτική του βέβαια, σε αυτή την τεράστια επιχείρηση χειραγώγησης και παθητικοποίησης των μαζών, εξαθλίωσης  και επιλεκτικής εκκαθάρισης τους.

Οι τελευταίες εξελίξεις με  τα ερωτηματικά που προκαλούν επιβεβαιώνουν τελικά τα παραπάνω. Δεν είναι αλήθεια περίεργη αυτή η ξαφνική αναζωπύρωση της νόσου κατακαλόκαιρα σε τόσες πολλές χώρες ;

Πέρα από την ασύγγνωστη ( ή επί τούτου ; )  χαλαρότητα των μέτρων ελέγχου στα σύνορα και στα αεροπορικά ταξίδια, στο όνομα της διευκόλυνσης του τουρισμού.

Ο αδελφός του Ντόναλντ Τράμπ κατάγγειλε επίσημα πώς η διασπορά του ιού έγινε εσκεμμένα από τους Μπίλ και Μελίντα Γκέιτς. Αν είναι έτσι τότε και η αναζωπύρωση της επιδημίας γίνεται εσκεμμένα.

Θα πείτε πως ο αδελφός εξυπηρετεί σκοπιμότητες του προέδρου ο οποίος ζήτησε την αναβολή των εκλογών λόγω του Covid 19.Αυτό σημαίνει όμως ότι πολλούς συμφέρει η αναζωπύρωση της νόσου.

Και θέλουν να ρίξουν ο ένας την ευθύνη στον άλλο.

Και στο κάτω κάτω όταν κάνεις μια τόσο σοβαρή καταγγελία πρέπει να είσαι έτοιμος να αντιμετωπίσεις αγωγές δισεκατομμυρίων, επομένως να έχεις όλα τα στοιχεία υποστήριξης της καταγγελίας.

Μέχρι στιγμής πάντως ο Γκέιτς κάνει την πάπια.

Το μόνο που έκανε ήταν…… να το γυρίσει αλλού. ” Με κατηγορούν ότι θέλω να κερδοσκοπήσω με το εμβόλιο για τον ιό, ενώ εγώ διαθέτω δισεκατομμύρια γιαυτό “, δήλωσε.

Εντωμεταξύ ο Ρόμπερτ Κέννεντυ Jr ,έχει καταθέσει αγωγή κατά του Γκέιτς συνοδευόμενη από εκατοντάδες χιλιάδες υπογραφές, σε σχέση με τα εμβόλια του που έχουν καταστρέψει ζωές στην Αφρική, αλλά σε σχέση και με την τωρινή του δράση για το υποτιθέμενο θαυματουργό εμβόλιο για τον ιό.

Ο Κένεντυ έχει ιδρύσει ίδρυμα για την προστασία της υγείας των παιδιών. Ο ίδιος έχει ένα πρόβλημα στην ομιλία, πιθανόν από παιδική ασθένεια.

Μέχρι τώρα πάντως ο Ντ. Τράμπ και ο Γκέιτς συνεργαζόταν θαυμάσια για την ανάπτυξη του εμβολίου. Η κυβέρνηση έχει διαθέσει δισεκατομμύρια γι αυτό.

Έχει καταγγελθεί ότι σκοπός του εμβολίου του Γκέιτς είναι μείωση του παγκόσμιου πληθυσμού .

 Πρέπει να μειωθεί ο πληθυσμός τουλάχιστον κατά 1,3 δισ “,τον έχω δει να λέει σε βίντεο του 2010. (Κάτι τέτοιο έλεγε και ο Κίσινγκερ από το 1974 )

Ο πληθυσμός βέβαια, σύμφωνα με τελευταίες εκτιμήσεις του ΟΗΕ αλλά και άλλων ιδρυμάτων, θα αρχίσει να μειώνεται από το 2050 για λόγους που δεν είναι του παρόντος.

Τότε τι θα γίνει με τον βιομηχανικό εφεδρικό στρατό, την βασική πηγή της συσσώρευσης κεφαλαίου ;

Δυσοίωνο το μέλλον για τον καπιταλισμό.

Υπάρχουν τα ρομπότ θα πείτε και η λοιπή “θαυμαστή” νέα τεχνολογία.

Η ταξική κυριαρχία όμως δεν ασκείται πάνω σε μηχανές,σίδερα και καλώδια. Ασκείται πάνω σε ζωντανή σάρκα, νεύρα και μυαλό. ” Όμοιος ομοίω…”.

Η νέα τεχνολογία μόνο σε μια κοινωνία χωρίς την κυριαρχία του κεφαλαίου μπορεί να αποδείξει την ωφελιμότητα της για τον άνθρωπο και την φύση.

Άντε και καλές διακοπές! Τι καλές βέβαια με τα σαδιστικά μέτρα που έχουν ληφθεί.

Οι (μηάνθρωποι με τις μάσκες , κατά προτίμηση μαύρες. Απρόσωποι μέσα στη μάζα. Όπως οι μασκοφορεμένοι Jokers ,χωρίς όμως το έστω παγωμένο και περιπαικτικό γέλιο τους

Μόνο πένθος.

*Οι θέσεις του κειμένου εκφράζουν τον αρθρογράφο και δεν συμπίπτουν κατ’ ανάγκη με τις θέσεις της Iskra

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας