Έξαλλος Νετανιάχου με Ισραηλινό πρωθυπουργό-Διέρρευσες στις ΗΠΑ σχέδια επίθεσης στο Ιράν;

649
Έξαλλος Νετανιάχου με Ισραηλινό πρωθυπουργό

Έξαλλος ο πρώην Ισραηλινός πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου με την κυβέρνηση του Ισραήλ αναφορικά με τις διαρροές  διαβούλευσης με τις Ηνωμένες Πολιτείες επίθεσης σε πυρηνικές εγκαταστάσεις του Ιράν και βάσεις  πυραύλων.

«Είδα την αναφορά στους New York Times ότι το Ισραήλ ενημερώνει τις Ηνωμένες Πολιτείες σχετικά με τις επιχειρήσεις και τα σχέδιά τους έναντι του Ιράν.

Εάν αυτό είναι αλήθεια, πρόκειται για ένα τραγικό λάθος», είπε ο Νετανιάχου κατά τη διάρκεια συνεδρίασης στην  Κνεσέτ του κόμματός Λικούντ.

Το ρεπορτάζ των New York Times ανέφερε ότι στον απόηχο των διαβουλεύσεων, ο Λευκός Οίκος επαίνεσε την κυβέρνηση του Μπένετ «για το ότι ήταν πολύ πιο διαφανής μαζί της» από ό,τι ήταν ο Νετανιάχου.

«Δεν είναι μυστικό ότι η σημερινή κυβέρνηση αντιτίθεται σε μια επίθεση στο Ιράν», υποστήριξε ο Νετανιάχου κατά τη διάρκεια της ομιλίας του.

Ο Νετανιάχου συνέχισε, «Ως εκ τούτου, η δέσμευση του Μπένετ και του Λάπιντ να ενημερώσουν εκ των προτέρων την αμερικανική κυβέρνηση είναι στην πραγματικότητα μια πρόσκληση για την αποτροπή οποιασδήποτε σημαντικής επιχείρησης που μπορεί να σταματήσει το ιρανικό  πυρηνικό πρόγραμμα».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας