Έξαλλος Ερντογάν: Κατσαδιάζει κομματικά στελέχη on camera

505
Έξαλλος Ερντογάν

Ο Ερντογάν κάλεσε… από το μικρόφωνο τον κομματάρχη Κερασούντας για εξηγήσεις, ενώ δίπλα του έσπευσε για εξηγήσεις και ο υπουργός Αθλητισμού

Τον έντονο εκνευρισμό του δεν μπόρεσε να κρύψει ο πρόεδρος της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, κατσαδιάζοντας on camera τα κομματικά στελέχη, αφού έκρινε ότι δεν είχαν διαλέξει τον κατάλληλο χώρο για την ομιλία του.

Στο πλαίσιο της επίσκεψης του στην Κερασούντα, ο πρόεδρος της Τουρκίας εγκαινίασε έναν χώρο νεολαίας. Εκνευρίστηκε, όμως, με την επιλογή της αίθουσας όπου μιλούσε, καθώς τη θεώρησε πάρα πολύ μικρή.

Γι’ αυτό το λόγο, μάλιστα, διέκοψε την ομιλία του και ζήτησε εξηγήσεις.

Ο Τ. Ερντογάν κάλεσε… από το μικρόφωνο τον κομματάρχη Κερασούντας για εξηγήσεις, ενώ δίπλα του έσπευσε για εξηγήσεις και ο υπουργός Αθλητισμού.

«Μεχμέτ! Δηλαδή εδώ στην Κερασούντα δεν βρήκαμε άλλο χώρο από αυτόν εδώ; Μικρή αίθουσα. Αυτή εδώ δεν αρκεί για τη νεολαία της Κερασούντας. Τι είπες; Ας καλέσω τον πρόεδρο της κομματικής επιτροπής της πόλης. Πρόεδρε για έλα εδώ!» είπε σε αυστηρό τόνο.

«Σήμερα εγκαινιάσαμε έναν χώρο χωρητικότητας 3.500 ανθρώπων. Και όταν εγκαινιάζουμε ένα χώρο 3.500 ατόμων δεν πας να κάνεις μια εκδήλωση σε μια τέτοια αίθουσα» πρόσθεσε, φανερά εκνευρισμένος.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας