Ένα στεφάνι στο Χαϊδάρι από τον Steinmeier

οχι

Υποδεχόμαστε στην Αθήνα τον ευεργέτη μας κ. Steinmeier.

Θα τον βραβεύσουμε κι όλα για όσα ανιδιοτελώς μας έχει προσφέρει.

Θα του προσφέρουν το βραβείο «Ναπολέων Σουκατζίδης».

Ο κ. Steinmeier θα καταθέσει και πολύ νωρίς στις 8.45 στεφάνι στο στρατόπεδο Χαϊδαρίου. Ξημερώματα δηλαδή για αρχηγό κράτους. Για να μη τον πάρουν χαμπάρι οι Χαϊδαριώτες και τον υποδεχτούν με το θερμό τρόπο που του αξίζει.

Οι κακές γλώσσες λένε ότι ακολούθως ο Εξοχότατος πρόεδρος της ΟΔ της Γερμανίας θα προχωρήσει σε αυτοψία ώστε να εξακριβώσει αν το Χαϊδάρι μπορεί να επαναλειτουργήσει (δεν τους πιστεύω).

Μετά θα συναντήσει την Ελληνική Ηγεσία, που περήφανα θα τον ρωτήσει πότε ευκολύνεται η Γερμανία να συμφωνήσει να συζητηθεί το θέμα των Επανορθώσεων και του Κατοχικού δανείου.

Μετά θα συνυπογράψουν και πέντε συμβάσεις ξεπουλήματος της Δημόσιας Περιουσίας.

Κλαίω από εθνική υπερηφάνεια. Συγκινούμαι και ανατριχιάζω.

Κύριοι το ξέρουμε ότι για να βγάλετε άλλους 11 μήνες με υπουργικές και βουλευτικές χορηγίες θα κάνετε ό,τι υπάρχει και δεν υπάρχει.

Ολίγη εντροπή όμως δεν βλάπτει.

Και μία συμβουλή στον Πρόεδρο της Γερμανίας.

Μην πάτε πρωί στο Χαϊδάρι.

Μην ταπεινώνεστε να καταθέτετε στεφάνια εν κρυπτώ και παραβύστω. Δεν ταιριάζει αυτό ούτε στους αγωνιστές, ούτε σε αξιοπρεπείς ανθρώπους. Εκτός αν έχει κολλήσει τσιπρίτιδα όλη η πολιτική ηγεσία της Ευρώπης.

Και μετά απολύστε τους συνεργάτες σας και κάνετε διάβημα διαμαρτυρίας στους Έλληνες κολαούζους και μπιτσικόμηδες που συνεργάζεστε για τη φαεινή τους ιδέα.

Καλέ μου άνθρωπε πρωί πρωί από το Χαϊδάρι έφευγε το φορτηγό που πήγαινε τους αγωνιστές στην Καισαριανή για να τους κλαδέψει ο μπόγιας.

Γιατί συνδέεσαι με αυτά;

Εκτός κι αν το θέλεις!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας