Άτυπο προεκλογικό κέντρο του ναζί Κασιδιάρη σε Υπηρεσία του Στρατού!

1389
κασιδιάρης
Σε «άτυπο προεκλογικό κέντρο του φασίστα υποψηφίου της Χρυσής Αυγής, Ηλία Κασιδιάρη» είχε μετατραπεί ένα ολόκληρο γραφείο (Υπηρεσία Συντήρησης)» στη «Γεωγραφική Υπηρεσία Στρατού», σύμφωνα με την καταγγελία και τις φωτογραφίες που δημοσίευσε το «Δίκτυο Ελεύθερων Φαντάρων “Σπάρτακος” – Επιτροπή Αλληλεγγύης Στρατευμένων» (diktiospartakos.blogspot.com).
Συγκεκριμένα, στη Γεωγραφική Υπηρεσία Στρατού υπήρχε «άτομο που ανήκει στο πολιτικό προσωπικό της μονάδας», «είναι μέλος της Χρυσής Αυγής», «έχει διατελέσει και εκλογικός αντιπρόσωπος της Χρυσής Αυγής» που έκανε το γραφείο κέντρο διαφήμισης των ναζί ( προεκλογικά φυλλάδια του Κασιδιάρη, ημερολόγια και φωτογραφίες από τις συγκεντρώσεις των χρυσαυγιτών κ.α)».
Σύμφωνα με την καταγγελία «όλα αυτά με την ανοχή διοίκησης και στελεχών που γνωρίζουν τη δράση του. Μάλιστα, πρόσφατα, έδωσε ομιλία ενώπιον όλης της δύναμης του στρατοπέδου για ιστορικά θέματα, με τον διοικητή να τον χαρακτηρίζει ως “μεγάλο γνώστη της ιστορίας”».
Η ιστορία, όμως, δεν σταματά εδώ. Μετά τη δημοσιοποίηση του θέματος από το  «Δίκτυο Ελεύθερων Φαντάρων “Σπάρτακος” – Επιτροπή Αλληλεγγύης Στρατευμένων» υπήρξε «άμεση αντίδραση του ΓΕΣ», σύμφωνα με νέα καταγγελία του Δικτύου. Παρ’ όλα αυτά, όπως τονίζεται, «ερωτήματα ωστόσο προκαλεί η κατάσταση που επικράτησε εντός της Γεωγραφικής Υπηρεσίας Στρατού (ΓΥΣ) τις ημέρες μετά την αποκάλυψη».
Μάλιστα, «τώρα η διοίκηση της ΓΥΣ ακολουθεί το δόγμα “δεν ήξερα – δεν γνώριζα” και συγχρόνως μεταφέρει την ευθύνη και την πίεση στα κατώτερα στελέχη και φυσικά στους φαντάρους με την αύξηση των υπηρεσιών!»  Είναι χαρακτηριστικό ότι «πρώτη έννοια, τόσο του αξιωματικού ασφαλείας, όσο και του διοικητή ήταν να ανακαλύψουν το ποιος αποκάλυψε τη δράση της ναζιστικής δολοφονικής συμμορίας στη μονάδα». Ακολούθησαν «απειλές και κλίμα τρομοκρατίας με τις γνωστές ατάκες “ξέρουμε ποιοι φαντάροι το έκαναν”».
Το λιγότερο που έχουμε να πούμε εμείς είναι: Τι έχει να δηλώσει για όλα τα παραπάνω το υπουργείο Εθνικής Άμυνας και υπουργός ναύαρχος Ευάγγελος Αποστολάκης;
– Ενημερώθηκε και πότε το υπουργείο Εθνικής Άμυνας για τη διαφήμιση της ναζιστικής δράσης σε Υπηρεσία του Στρατού;
– Ποια ήταν (κι εάν υπήρξε) η αντίδραση του;
– Γνωρίζει για την αντίδραση που υπήρχε μέσα στην Υπηρεσία μετά την αποκάλυψη του θέματος;
Σε κάτι απ’ όλα αυτά θα πρέπει να απαντήσει!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας