Άρχισαν οι εχθροπραξίες Χεζμπολάχ-λιβανέζικου στρατού με τον ισραηλινό στρατό στα σύνορα!

1255
σύνορα

Αυτή τη στιγμή στο hezbollah.liveuamap.com αλλά και στο Press TV, μεταδίδεται η είδηση ότι έχουν ξεσπάσει συγκρούσεις μεταξύ της Χεζμπολάχ και του λιβανέζικου στρατού με τον Ισραηλινό Στρατό (IDF) στα σύνορα Λιβάνου-Ισραήλ.

Σύμφωνα με τον IDF, οι θρυλικοί μαχητές του Λιβάνου, διεξάγουν στρατιωτική επιχείρηση στην περιοχή Mount Dov στο βόρειο Ισραήλ . Ο ακροδεξιός πρωθυπουργός Μπεντζαμίν Νετανιάχου διέκοψε συνεδρίαση του κόμματος του Likud ενημερώνοντας τα κομματικά στελέχη ότι αυτή τη στιγμή το Ισραήλ αντιμετωπίζει μια σοβαρή κρίση ασφάλειας!

Δόθηκε διαταγή στους κατοίκους να μείνουν μέσα στα σπίτια, έκλεισαν αμέσως όλες οι τουριστικές κτιριακές υποδομές ζητώντας από τους τουρίστες να αναζητήσουν καταφύγιο.

Είναι πολύ σημαντικό να αναφέρουμε ότι προηγήθηκε επίθεση με ρουκέτες από τον ισραηλινό στρατό εναντίον θέσεων του λιβανέζικου στρατού  και της Χεζμπολάχ.

Αυτή τη στιγμή οι συγκρούσεις διεξάγονται στην περιοχή Shebaa Farms νότια των συνόρων του Λιβάνου. 

Ο υπουργός Εξωτερικών του Λιβάνου έκανε την εξής δήλωση: Η χώρα μου έχει το δικαίωμα να απαντήσει σε οποιαδήποτε επίθεση ισραηλινών εντός του εδάφους της.

Δείτε σε ζωντανή αναμετάδοση από το PressTV πως εξελίσσεται αυτή η νέα σύγκρουση.

 

 

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας