Άθλια επίθεση στην Δέσποινα Χαραλαμπίδου από οικόσιτα του ΣΥΡΙΖΑ

5791
ανακύκλωση
Στο προφίλ μια κυρίας Μπαλάφα -δεν ξέρω αν είναι συγγενής του υπουργού Ιωάννου Μπαλάφα- στήθηκε μια ολόκληρη προβοκάτσια σε βάρος της Δέσποινας Χαραλαμπίδου. 
 
Μια φωτογραφία, που μάλλον κάποιος Συριζαίος τράβηξε, στην οποία ένας παπάς ή μητροπολίτης δεν ξέρω, χαιρετάει τον περιφερειάρχη Κ/Μ Τζιτζικώστα.
Παραδίπλα εκείνη τη στιγμή βρίσκεται η Δέσποινα, η οποία είχε από πριν συνομιλία με τον Τζιτζικώστα για τις διαδικασίες της σύσκεψης.
Σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε με πρόσκληση των οργάνων, Περιφερειακό Συμβούλιο Κ/Μ, ΠΕΔ, ΚΕΔΕ κλπ. Στο οποίο η Δέσποινα είναι μέλος και όφειλε να παρευρεθεί. Όπως εξάλλου παρευρέθηκαν και ζήτησαν το λόγο οι αιρετοί του ΣΥΡΙΖΑ.
Κάτω από την ανάρτηση της εν λόγω “κυρίας” Μπαλάφα, στήθηκε μια μακριά γαϊδούδα, στη κορυφή της οποίας όπως πάντα βρίσκεται ο ξεφωνημένος σύμβουλος του πρωθυπουργού Νικόλαος Καρανίκας, ο οποίος δίνει τα προστάγματα. 
Όλοι τους χυδαιολογούν, ίσως πιστεύοντας πως παίρνουν πόντους στο πρωθυπουργικό περιβάλλον -εξαιρούμενου προς τιμήν του, του Γ. Αντωνόπουλου.
Γράφουν απίθανες αηδίες, στην πραγματικότητα εκδηλώνουν το φόβο τους για τη καταιγίδα που έρχεται.
Μάλιστα δικαιολογούν την παρουσία των μελών του ΣΥΡΙΖΑ στην εν λόγω διαδικασία, με το καταπληκτικό επιχείρημα ότι πήγαν να υπερασπίσουν την πρόταση της κυβέρνησης για την συμφωνία!
Τέλος, ο Τ. Κανταράς καταλήγει πως σε αυτήν την χώρα υπάρχει όρθια και μαχόμενη μια Αριστερά που δεν έχει σχέση με τις καρέκλες, μια Αριστερά πατριωτική, αντιιμπεριαλιστική, αντιΝΑΤΟϊκή, σοσιαλιστική και ανυπότακτη, ικανή να ξαναεκφράσει τα βαθιά αισθήματα του λαού μας για ένα καλύτερο μέλλον ελπίδας και προοπτικής για τη νέα γενιά.

1 σχόλιο

  1. Δέσποινα μην ασχολείσαι με τα παράσιτα της παραεξουσίας, αλλού είναι η ουσία δεν είναι τα παράσιτα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας