Ο Καρανίκας ''θωρακίζει το τραπεζικό σύστημα'', υποστηρίζοντας τους πλειστηριασμούς!

1367
καρανίκας

Με τους πλειστηριασμούς ασχολείται στην πρόσφατή ανάρτηση του στο facebook ο σύμβουλος στρατηγικής του πρωθυπουργού Νίκος Καρανίκας, παίρνοντας αφορμή από το κατάπτυστο πρωτοσέλιδο της «Αυγής της Κυριακής».
Από εκεί που, όπως όλα τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ και η ίδια η εφημερίδα του κόμματος, φώναζαν «κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη», δηλώνοντας την αντίθεσή τους σε πάσης φύσεως πλειστηριασμούς, ο Νίκος Καρανίκας παριστάνει ότι δεν γνωρίζει τίποτα για τον φόνο των μαζικών πλειστηριασμών λαϊκής περιουσίας που επιχειρούνται κάθε Τετάρτη στα Ειρηνοδικεία και  αναπτύσσει την σκέψη του με παραπλανητικά επιχειρήματα περί «μεγαλομπαταχτσήδων» και «θωράκισης του τραπεζικού συστήματος».
«Πολλοί μεγαλομπαταχτσήδες κρύβονται πίσω από την ευαισθησία έναντι των πλειστηριασμών» γράφει και συνεχίζει, λέγοντας πως «Το να πληρώσουν οι στρατηγικοί κακοπληρωτές είναι κρίσιμο για τη θωράκιση του τραπεζικού συστήματος, το οποίο ανακεφαλαίωσαν πολλάκις οι φορολογούμενοι, που επωμίζονται το δημόσιο χρέος».
Οι στρατηγικοί κακοπληρωτές δεν ενοχλήθηκαν ούτε ενοχλούνται, αντίθετα ευνοούνται από τον νεομνημονιακό ΣΥΡΙΖΑ.
Ο Ν. Καρανίκας δεν ντρέπεται να καλύπτει, πίσω από τους δήθεν ”μεγαλομπαταχτσήδες”, την βουλιμία για την λεηλασία των σπιτιών και των μικρών περιουσιών που με λύσσα επιδεικνύουν κάθε βδομάδα οι Τράπεζες, οι οποίες μάλιστα, όπου μπορούν να ξεπερνούν τις αντιδράσεις του κινήματος, αγοράζουν οι ίδιες τα ακίνητα που εκπλειστηριάζουν.
Ιδού η ανάρτηση Καρανίκα
nikos-karanikas-fb

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας