Όλοι/-ες Τετάρτη 13/2 13:30 Ακαδημίας-Ζωοδ. Πηγής για αποτροπή πλειστηριασμών α’ κατοικίας

1118
τετάρτη

Όλες και Όλοι την Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου και ώρα 1.30 μ.μ. σε συμβολαιογραφείο στην Αθήνα (συνάντηση Ακαδημίας και Ζωοδόχου Πηγής) για να αποτρέψουμε πλειστηριασμούς πρώτων κατοικιών.

Αυτή την εβδομάδα έχουν προγραμματιστεί συνολικά 458 ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί σε όλη τη χώρα, μεταξύ των οποίων είναι 22 πρώτες κατοικίες.

Ο Δήμος Αθηναίων, επίσης, ακολουθώντας τη “συνταγή” των τραπεζών “βγάζει” 8!!! πρώτες κατοικίες στο “σφυρί”.

Ανοίγει το δρόμο για να ακολουθήσουν και άλλοι Δήμοι γα χρέη των πολιτών προς τους Δήμους.

Οι κυβερνητικές ευθύνες είναι τεράστιες. Όσα και να γράφονται για προστασία της λαϊκής περιουσίας και κατοικίες, η πραγματικότητα τους διαψεύδει.

Η Λαϊκή Ενότητα και το Κίνημα κατά των Πλειστηριασμών θα δηλώσουν πάλι δυναμικό «παρών» στον αγώνα ενάντια στην υφαρπαγή λαϊκών περιουσιών, στέλνοντας ηχηρό μήνυμα στην «πρόθυμη για όλα» κυβέρνηση Τσίπρα.

Αυτήν την Τέταρτη 13 Φεβρουαρίου, δίνουμε ξανά ραντεβού στη συμβολή των οδών Ακαδημίας και Ζωοδόχου Πηγής, στη 1.30 το μεσημέρι, για να αποτρέψουμε πλειστηριασμούς πρώτων κατοικιών και λαϊκών περιουσιών.

Η κυβέρνηση προσπαθεί αφενός να εξαπατήσει πάλι τον ελληνικό λαό, υποσχόμενη τάχα ότι θα προστατεύσει τη πρώτη κατοικία, αφετέρου δε να εκφοβίσει και να καταστείλει τις αντιδράσεις με διώξεις αγωνιστών.

Για μια ακόμη φορά δεν θα το επιτρέψουμε. Δεν θα της περάσει!

Δεν μπορούν να μας εξαπατήσουν.

Δεν μπορούν να μας τρομοκρατήσουν.

Απαιτούμε:

  • Να σταματήσει κάθε δίωξη των αγωνιστών.
  • Να προστατευτεί η πρώτη κατοικία και η λαϊκή περιουσία.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας