Χωρίς Κοινοβουλευτική ομάδα το Ποτάμι-Ανεξαρτητοποιήθηκαν Αμυράς και Ψαριανός

1218
ομάδα

Εκτός της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του Ποταμιού έθεσε εαυτόν ο Γιώργος Αμυράς, όπως έγινε γνωστό πριν από λίγο.

Ο πρώην βουλευτής του Ποταμιού, γνωστοποίησε την ανεξαρτητοποίησή του με επιστολή, στην οποία αφενός εξηγεί τους λόγους παραίτησής του, αφετέρου ευχαριστεί προσωπικά τον επικεφαλής του κόμματος, Σταύρο Θεοδωράκη.

Η επιστολή του Γιώργου Αμυρά

«Με μεγάλη λύπη ανακοινώνω την αποχώρησή μου από την κοινοβουλευτική ομάδα του Ποταμιού και την ανεξαρτητοποίησή μου.

Δεν θα μπορούσα να πράξω διαφορετικά όταν τις επόμενες ημέρες θα έπρεπε ως κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος, να ομιλώ δημόσια εκ μέρος του κόμματος του οποίου τα κορυφαία στελέχη έχουν αντίθετη θέση από την προσωπική μου για ένα μείζον εθνικό ζήτημα.

Ευχαριστώ τον επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρο Θεοδωράκη και όλους τους ανθρώπους του κόμματος με τους οποίους συνεργάσθηκα και εύχομαι οι μεταρρυθμιστικές δυνάμεις του τόπου να βρουν τη δυναμική που χρειάζεται η χώρα.

Την αποχώρησή του από το Ποτάμι ανακοίνωσε ο Γρηγόρης Ψαριανός

Με μήνυμά του στο Facebook, ο κ. Ψαριανός ανεξαρτητοποιήθηκε και τυπικώς από το Ποτάμι, καθώς από τη στιγμή που διαλύθηκε η Κ.Ο. οι βουλευτές του κόμματος λογίζονταν ήδη ως ανεξάρτητοι.

«Σας ευχαριστούμε όλους και προσωπικώς έναν-ένα για την στήριξη και την συμπόρευσή σας με το Ποτάμι, το οποίο από σήμερα δεν συμπεριλαμβάνεται στα κοινοβουλευτικά κόμματα», ανέφερε και έκανε λόγο για «αλλεπάλληλα δικά μας λάθη, ατυχείς επιλογές και κακούς χειρισμούς», με τα οποία, όπως είπε, «καταφέραμε να μηδενίσουμε σχεδόν το 7% των ψηφοφόρων που αρχικώς πίστεψαν και έλπιζαν σε μας».

«Η χώρα μας περνάει την δυσκολότερη και πιο επικίνδυνη περίοδο εδώ και πολλές δεκαετίες», έγραψε και χαρακτήρισε την κυβέρνηση ως τη «χειρότερη από τα χρόνια της Χούντας».

«Εύχομαι σε όλους μας καλή συνέχεια και καλύτερες επιλογές εις το εξής.

Γρηγόρης Ψαριανός, βουλευτής β’ Αθήνας με Το Ποτάμι, ανεξάρτητος από σήμερα».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας