Χέρι και στα υπόλοιπα 23 αεροδρόμια θέλει να βάλει η Fraport

1967
αυξήσεις

Την πρόθεσή της να βάλει στο χέρι και τα υπόλοιπα 23 αεροδρόμια της χώρας ανακοίνωσε η γερμανική Fraport, στην οποία ήδη έχουν παραδοθεί από την κυβέρνηση Τσίπρα 14 αεροδρόμια, πραγματοποιώντας, έτσι, ένα από τα πιο σοβαρά εγκλήματα σε βάρος του εθνικού πλούτου.

Η εταιρία του γερμανικού κρατιδίου της Έσσης έχει αναλάβει εδώ και 14 μήνες τη διαχείριση των 14 αεροδρομίων (Θεσσαλονίκη, Καβάλα, Κέρκυρα, Ακτιο, Κεφαλονιά, Ζάκυνθο, Σκιάθο, Μυτιλήνη, Μύκονο, Σαντορίνη, Χανιά, Σάμο, Κω και Ρόδο), με σκοπό τη διαχείριση για 40 χρόνια.

Προχθές, Δευτέρα 11 Ιουνίου, ο Αλεξάντερ Τσινέλ, διευθύνων σύμβουλος της Fraport Greece, για πρώτη φορά αναφέρθηκε σε ενδιαφέρον της εταιρείας για την ανάληψη και των 23 υπόλοιπων αεροδρομίων της χώρας, ξεκαθαρίζοντας ότι αυτό εξαρτάται από την κυβέρνηση, διότι υπάρχει νομοθεσία σχετική και τα αεροδρόμια τα διαχειρίζεται η Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας. Ο Αλεξάντερ Τσινέλ αποκάλυψε ότι έδωσαν διάφορες απόψεις επί του τρόπου λειτουργίας των αεροδρομίων, σε συμβουλευτική εταιρεία που είχε αναλάβει να διερευνήσει τις προθέσεις της Fraport Greece.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας