Φωτογραφική εξαίρεση της «Ναυτεμπορικής» από την αναστολή των πλειστηριασμών!

492

Περίεργες μεθοδεύσεις

Ως κομψοτέχνημα περιτυλίγματος σκανδαλώδους διαχείρισης θα μείνει στην ιστορία η τροπολογία του υπουργείου Δικαιοσύνης περί αναστολής πλειστηριασμών σε νομοσχέδιο του υπουργείου Υγείας, και συγκεκριμένα στο άρθρο 76.

Όπου συμπτωματικά αναστέλλονται όλοι οι πλειστηριασμοί, εκτός από κάποιες δικλίδες, έντεχνα τοποθετημένες, που εξαιρούν τον πλειστηριασμό της «Ναυτεμπορικής»!

Πραγματικά, εάν η κυβέρνηση ξόδευε τον μισό χρόνο από αυτόν που ξοδεύει για να εξυπηρετήσει φιλικούς της επιχειρηματίες που εσχάτως ασχολήθηκαν με τα media, προκειμένου να βρει λύσεις για τον ελληνικό λαό, η κατάσταση θα ήταν απείρως καλύτερη.

Και όλοι, φυσικά, γνωρίζουμε ποιος εξυπηρετείται με τέτοια τεχνάσματα. Άλλωστε, στον πλειστηριασμό των περιουσιακών στοιχείων της «Ναυτεμπορικής» και στο σκανδαλώδες στήσιμο αναφερθήκαμε λίγες εβδομάδες νωρίτερα. Και, δυστυχώς, δικαιωνόμαστε.

Το ερώτημα παραμένει: Γιατί τέτοια πρεμούρα να εξυπηρετήσουν συγκεκριμένους επιχειρηματίες εκεί στην κυβέρνηση; Τι γραμμάτια ξεπληρώνουν; Είναι πλέον πασιφανές ότι κάποιοι ενεργούν σε βάρος του Δημοσίου, προκειμένου να προωθηθούν συγκεκριμένα επιχειρηματικά συμφέροντα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας