Φωτιές σε Κεφαλονιά και Πάργα–Συναγερμός στην Πυροσβεστική

855
πυρκαγιάς

Φωτιές έχουν ξεσπάσει στην Πάργα και στην Κεφαλονιά, καθώς οι δυνάμεις πυρόσβεσης συνεχίζουν να δίνουν μάχη σε πολλαπλά μέτωπα με τις φλόγες.

Συνεχίζουν τη μάχη με τις φλόγες, για ακόμη μία ημέρα, οι δυνάμεις πυρόσβεσης, με δύο νέα μέτωπα να έχουν ξεσπάσει στην Πάργα και στην Κεφαλονιά.

Η πυρκαγιά στην Πάργα έχει εκδηλωθεί σε δασική έκταση στην Κορώνη. Στο σημείο επιχειρούν 23 πυροσβέστες με 10 οχήματα, μια ομάδα πεζοπόρου τμήματος με 6 πυροσβέστες και 2 Πετζετέλ.

Φωτιά έχει ξεσπάσει και σε δασική έκταση στην Μούντα Κεφαλονιάς. Για την κατάσβεση της φωτιάς κινητοποιήθηκαν 16 πυροσβέστες με 8 οχήματα, μια ομάδα πεζοπόρου τμήματος με 7 πυροσβέστες, 2 αεροσκάφη, 1 ελικόπτερο, και 4 Πετζετέλ.

​Σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση της Πυροσβεστικής, μέσα στο τελευταίο 24ωρο, εκδηλώθηκαν 38 δασικές πυρκαγιές, για την κατάσβεση των οποίων επιχείρησαν 532 πυροσβέστες.

Υψηλός είναι, εν τω μεταξύ σύμφωνα με τη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας, ο κίνδυνος πυρκαγιάς και αύριο, στις εξής περιοχές: Αττική, Ανατολική Στερεά, Σκύρο, Χίο, Σάμο, Ικαρία, Κύθηρα, Λακωνία, Αρκαδία, Αργολίδα, Κορινθία, Αχαΐα και Ηλεία.

Προβολή εικόνας στο Twitter

​Οι άνεμοι πνέουν ισχυροί τις τελευταίες ημέρες, ευνοώντας την εκδήλωση πυρκαγιάς.

Σε ό,τι αφορά την πυρκαγιά που ξέσπασε στο Χαϊδάρι, η Πυροσβεστική ανακοίνωσε ότι έχει τεθεί υπό έλεγχο.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας