Φανατική στήριξη Ορμπαν στον “σουλτάνο” Ερντογάν. Τον χαιρέτησε στρατιωτικά!

1460
ορμπαν

Την φανατική σχεδόν στήριξη του εξέφρασε με όλους τους δυνατούς τρόπους ο Ούγγρος πρωθυπουργός Βίκτορ Ορμπαν στον Ταγίπ Ερντογάν κατά την πρόσφατη επίσκεψή του τελευταίου στην Ουγγαρία.

Ο Ούγγρος πρωθυπουργός αγνόησε παντελώς την τουρκική εισβολή στη Συρία, την εθνοκάθαρση που επιχειρείται από την Τουρκία στη βορειοανατολική Συρία σε βάρος των Κούρδων, την τουρκική κατοχή της βόρειας Κύπρου και τις τουρκικές παραβιάσεις της κυπριακής ΑΟΖ και στο Αιγαίο κλπ κλπ και δήλωσε αφοσιωμένος συμπαραστάτης στον Έρντογάν , έτοιμος να συμμετάσχει άκουσον-άκουσον, στην ανοικοδόμηση της ζώνης ασφαλείας που προωθεί αδίστακτα ο Τούρκος πρωθυπουργός  στο ξένο έδαφος της Συρίας.

Προφανώς για να δείξει τον ακραίο αυταρχικό προσανατολισμό του και την ένταξη του σε μία “μαύρηΔιεθνή ο Όρμπαν δεσμεύτηκε ότι “η Τουρκία μπορεί να βασίζεται στη στήριξή μας, στο πλαίσιο των δυνατοτήτων μας“.

Ο Ούγγρος πρωθυπουργός μάλιστα έχει γίνει αντικείμενο πλείστων επικριτικών σχολίων καθώς έχει κυκλοφορήσει μία φωτογραφία που τραβήχτηκε μετά το πέρας της συνάντησης του με τον Ερντογάν και εκεί φαίνεται ότι τον χαιρετά….στρατιωτικά! Ο Ορμπαν επισήμανε ότι ο Ερντογάν του έδειξε τα σχέδια ανοικοδόμησης (!) για τη λεγόμενη “ζώνη ασφαλείας“, την οποία η Άγκυρα θέλει να δημιουργήσει στη βορειοανατολική Συρία. “Νέες πόλεις, νέα χωριά, σχολεία, νοσοκομεία και εκκλησίες θα χτιστούν εκεί! Η Ουγγαρία θέλει να συμμετέχει σε αυτό” δήλωσε ο Ούγγρος πρωθυπουργός!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας