Φαβορί ο Σγουρόπουλος στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης Νέων

917
σγουρόπουλος

Ο Γιάννης Σγουρόπουλος είναι Νο1 φαβορί για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο διπλό μικτό στο Παγκόσμιο της Αυστραλίας.

Στη κορυφή του σχετικού πίνακα των… φαβορί για την  κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο διπλό μικτό του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Νέων της Αυστραλίας είναι ο Γιάννης Σγουρόπουλος.

Ο Έλληνας πρωταθλητής που έχει κερδίσει δυο χρυσά στο Ευρωπαϊκό θα είναι “ζευγάρι” με την Σέρβα Σαμπίνα Σουργιάν και είναι στο Νο1. Βρέθηκαν στην κορυφή των seeding επειδή και οι δύο είναι πολύ ψηλά στα φαβορί του απλού, ο μεν νούμερο 4 στους νέους και η δε νούμερο 3 στις νεανίδες!

Θα συνεργαστούν πρώτη φορά και αυτή η συνθήκη επιτρέπει αισιοδοξία για πολύ καλή θέση, όμως από την άλλη πλευρά πρέπει να σημειωθεί ότι με παρόντα πολλά δυνατά ζευγάρια, ειδικά από τις ασιατικές χώρες, είναι δεδομένος ο μεγάλος βαθμός δυσκολίας

Το διπλό μικτό αρχίζει την Τετάρτη (5/12) όταν θα γίνουν και οι τελικοί του ομαδικού. Το ελληνοσερβικό ζευγάρι θ’ αγωνιστεί την Τετάρτη στις 02:30 ώρα Ελλάδας (11:30 τοπική). Δεύτερο φαβορί του αγωνίσματος είναι οι Βίκας Τακάρ και Αρτσάνα Καμάθ από την Ινδία.

Ο Γιάννης Σγουρόπουλος φυσικά θα συμμετάσχει και στο απλό και περιμένει την κλήρωση του. Στα φαβορί βρίσκονται κατά σειρά πάνω από τον Σγουρόπουλο ο Αμερικανός Τζα Κάνακ, ο Ινδός Βίκας Τακάρ και ο Κινέζος Σου Χαϊντόνγκ. Οι αγώνες αρχίζουν την Πέμπτη (6/12).

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας