Υποκρισία ΣΥΡΙΖΑ για Στουρνάρα:Υπέρ στο Γ.Σ της ΤτΕ, κατά στη Βουλή

1328
στουρνάρα
Απαράδεκτο το “λευκό από ΚΚΕ

Η θέση του Διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδας, αποτελεί κάτι πολύ παραπάνω από μια θέση στρατηγικής οικονομικής σημασίας. Συνιστά τον υπέρτατο, σχεδόν, θεσμό της χώρας και τον κατεξοχήν θεματοφύλακα του ελληνικού καθεστώτος, της δικτατορίας του ευρώ και της γερμανικής Ευρώπης.

Πολύ περισσότερο, όλα τα παραπάνω αποτελούν μια πραγματικότητα που βοά, όταν για τη θέση του διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδας, προτείνεται ένα πρόσωπο όπως ο Γιάννης Στουρνάρας, που έχει στην πλάτη του σωρεία σκανδάλων για τη στήριξη του τραπεζικού κεφαλαίου και μια καραμπινάτη, παρακρατική και πραξικοπηματική δραστηριότητα, ως Διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδας, για τη μετατροπή του υπερήφανου “ΟΧΙ” στο δημοψήφισμα της 7ης Ιουλίου του 2015 σε “ΝΑΙ“.

Δεν θα μπορούσαν, λοιπόν, κόμματα όπως η Ν.Δ το ΚΙΝΑΛ αλλά και ο ΣΥΡΙΖΑ να μην συναινέσουν με χέρια και πόδια σε θετική ψήφο στον κατεξοχήν θεματοφύλακα της εξαρτημένης γερμανικής Ελλάδας, του ευρωμάρκου: τον Γιάννη Στουρνάρα.

Έτσι, στο Γενικό Συμβούλιο της Τράπεζας της Ελλάδας, όπως έχει σχολιάσει η Iskra, σύσσωμοι οι συμμετέχοντες και αναφερόμενοι στη Ν.Δ, στο ΚΙΝΑΛ αλλά και στον ΣΥΡΙΖΑ (Θεόδωρος Μητράκος, εκ των αντιπροέδρων της Τράπεζας της Ελλάδας, υπεδείχθη από τον Γιάννη Δραγασάκη, Όλγα Χαρίτου, της στενής παρέας της Αίγινας του Αλέξη Τσίπρα και Δημήτρης Σιδέρης, της πτέρυγας του Ευκλείδη Τσακαλώτου) ψήφισαν όλοι με θέρμη υπέρ του Γιάννη Στουρνάρα, ενώ ο Νίκος Σκορίνης, μέλος και αυτός του Γενικού Συμβουλίου της τράπεζας της Ελλάδας, ο οποίος είναι και μέλος της Π.Γ του ΣΥΡΙΖΑ, για να μην χαλάσει την ωραία ατμόσφαιρα και την εξαίσια ομοφωνία, πήγε στη διάρκεια της ψηφοφορίας για “τσιγάρο”.

Και ενώ επί της ουσίας εκφράστηκε με αυτόν τον αθόρυβο και χωρίς πολλή δημοσιότητα τρόπο η βαθιά συστημική συναίνεση Ν.Δ, ΚΙΝΑΛ και ΣΥΡΙΖΑ στο πρόσωπο του Γιάννη Στουρνάρα, ο ΣΥΡΙΖΑ επέτρεψε στον εαυτό του να παίξει με άνεση στη Βουλή το δικομματικό θέατρο για λαϊκή κατανάλωση, μην ψηφίζοντας ,για τα μάτια του κόσμου, θετικά τον Γιάνη Στουρνάρα στην αντίστοιχη Επιτροπή της Βουλής, στην οποία άλλωστε η ψήφος του δεν είχε καμία αξία, για την έκβαση του τελικού αποτελέσματος και για την επιλογή Στουρνάρα.

Αν υπήρχε βραβείο Γκίνες υποκρισίας, η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ θα το δικαιούτο 100%!

 

Κ.Μ

 

Υ.Γ: Με έκπληξη και απορία διαβάσαμε ότι στη σχετική ψηφοφορία για τον Γιάννη Στουρνάρα, στην Επιτροπή της Βουλής, το ΚΚΕ ψήφισε “λευκό“.

Γιατί άραγε;

Δεν ξέρει το ΚΚΕ τον βίο και την πολιτεία του Γιάννη Στουρνάρα;

Δεν γνωρίζει τη βαρύτητα της θέσης του Διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδας για την χώρα και το τι αντιπροσωπεύει αυτή η θέση;

Τι σημαίνει, λοιπόν, το “λευκό” σε ένα θεσμό-θεματοφύλακα ενός καθεστώτος πολιτικοοικονομικής κατοχής της χώρας;

Τι σημαίνει “λευκό” σε ένα πρόσωπο, που εκφράζει ό,τι το πιο επιθετικό και ανάλγητο σε βάρος της πατρίδας μας και του λαού μας; Κρίμα!

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας