Τριπλά εμβολιασμένος ο Αρχιστράτηγος ΗΠΑ άρρωστος από κορονοϊό, ανέφερε το Πεντάγωνο.

1177

Στρατιωτικοί αθωράκιστοι με τα εμβόλια

Zero Hedge, 17-`1-22

Mετάφραση: Μ. Στυλιανού

Ο Στρατηγός Μαρκ Μίλλεϊ

Ο Στρατηγός Μαρκ Μίλλεϊ, πρόεδρος του Γενικού Επιτελείου Στρατού, βρέθηκε θετικός στον Covid-19 και εργάζεται εξ αποστάσεως, ανακοίνωσε το Πεντάγωνο. Ένα άλλο μέλος του Γενικού Επιτελείου είναι θετικό, αλλά ο στρατός δεν είπε ποιος.

Ο Μίλλεϊ βρέθηκε θετικός την Κυριακή και “αντιμετωπίζει πολύ μικρά συμπτώματα και μπορεί να εκτελέσει όλα τα καθήκοντά του από την απομακρυσμένη τοποθεσία”, ανέφερε ο εκπρόσωπος Τύπου του Κοινού Επιτελείου Συνταγματάρχης Ντέιβ Μπάτλερ σε δήλωσή του τη Δευτέρα.

Ο στρατηγός «έλαβε τα εμβόλια Covid-19 συμπεριλαμβανομένου του αναμνηστικού», πρόσθεσε ο Μπάτλερ. Όλοι οι άλλοι Επιτελείς βγήκαν αρνητικοί εκτός από έναν, αλλά δεν είπε ποιος ήταν.                                                                                           Η τελευταία δημόσια εκδήλωση του Μίλλεϊ ήταν η κηδεία του απόστρατου στρατηγού Ρέιμοντ Οντιέρνο την περασμένη εβδομάδα, στο Εθνικό Κοιμητήριο του Άρλινγκτον, όπου ήταν σε επαφή με τον Πρόεδρο Τζο Μπάιντεν.

“Βρέθηκε αρνητικός αρκετές ημέρες πριν και κάθε μέρα μετά από επαφή με τον πρόεδρο μέχρι χθες”, δήλωσε ο Μπάτλερ.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Ο επικεφαλής του Πενταγώνου βρέθηκε θετικός στον Covid-19. Ο υπουργός Άμυνας Λόιντ Όστιν είχε βρεθεί θετικός στον Covid-19 στις 2 Ιανουαρίου και εργάστηκε επίσης από το σπίτι για αρκετές ημέρες, επιστρέφοντας στο Πεντάγωνο την περασμένη εβδομάδα.

Ο Όστιν επέμεινε τότε ότι ο πλήρης εμβολιασμός και η ενίσχυση «κατέστησαν τη μόλυνση πολύ πιο ήπια από ό, τι θα ήταν διαφορετικά» και ότι δεν θα υπαναχωρήσει από την εντολή εμβολίου για τον αμερικανικό στρατό. “Τα εμβόλια λειτουργούν και θα παραμείνουν στρατιωτική ιατρική απαίτηση για το εργατικό δυναμικό μας”.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας