Το χιονοδρομικό του Παρνασσού δεν κολλάει! Θρυλικές εικόνες συνωστισμού!

983
Το χιονοδρομικό του Παρνασσού δεν κολλάει

Οι απίστευτες εικόνες συνωστισμού από το σαλέ του χιονοδρομικού κέντρου στον Παρνασσό προκαλούν τεράστια ανησυχία

Μεγάλη ανησυχία αλλά και οργή προκαλεί το γεγονός ότι το σαλέ στο χιονοδρομικό κέντρο του Παρνασσού που άνοιξε πριν από περίπου έναν μήνα έχει εξελιχθεί σε μεγάλη εστία διασποράς του κορονοϊού καθώς αντί για τα μέτρα προστασίας και τους ελέγχους κυριαρχεί η ασυδοσία και η ανευθυνότητα.

Στο σαλέ, αντίθετα με ό,τι ανακοινώθηκε από το υπουργείο Τουρισμού για τα μέτρα περιορισμού της διασποράς του κορονοϊού, όχι μόνο δεν γίνεται κανένας έλεγχος αλλά επιτρέπεται ένας απίστευτος συνωστισμός, κατάσταση που από μόνη της αποτελεί αιτία για να διασπαρεί η covid-19.

Άνθρωποι που βρέθηκαν τις τελευταίες ημέρες στο σαλέ μιλούν για απερίγραπτες και άκρως ανησυχητικές εικόνες με επισκέπτες να μην φορούν μάσκες, χωρίς να γίνεται κανένας έλεγχος για πιστοποιητικά εμβολιασμού μολονότι, όπως ανακοινώθηκε πριν την έναρξη της λειτουργίας των συγκεκριμένων χώρων, «οι χώροι εστίασης / chalet των χιονοδρομικών κέντρων να λειτουργούν σύμφωνα με τους κανόνες που ισχύουν για την εστίαση σε κλειστούς και ανοικτούς χώρους αντίστοιχα».

Σύμφωνα με καταγγελίες. όχι μόνο τα πρωτόκολλα λειτουργίας έχουν πάει περίπατο αλλά, παράλληλα, αρκετοί είναι και αυτοί που αφού πήγαν στο σαλέ του χιονοδρομικού του Παρνασσού, επιστρέφοντας στις εστίες τους βρέθηκαν θετικοί στον κορονοϊό.

Δείτε χαρακτηριστικό βίντεο από το πρωί του Σαββάτου 15 Ιανουαρίου

Αντί, δηλαδή, το σαλέ να είναι εστία διασκέδασης, οι υπεύθυνοι του το έχουν μετατρέψει σε φωλιά ανομίας και διασποράς του κορονοϊού γράφοντας «στα παλαιότερα των υποδημάτων τους» τα μέτρα που ισχύουν για τους υπόλοιπους επαγγελματίες του κλάδου λειτουργώντας με όρους παραβίασης του ανταγωνισμού αλλά και της υγειονομικής ασφάλειας.

Το ερώτημα που γεννάται είναι το εξής: Το σαλέ λειτουργεί ως κράτος εν κράτει, με δικούς του όρους και κανόνες σε μια εποχή που όλος ο κλάδος αυτός προσπαθεί να επιβιώσει εν μέσω των περιοριστικών μέτρων ή θα υπάρξει κάποια παρέμβαση των αρχών ώστε να σταματήσει τώρα η απαράδεκτη αυτή κατάσταση δεδομένου ότι τους επόμενους μήνες αναμένεται η κορύφωση του χειμερινού τουρισμού;

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας