Το σκάνδαλο Novartis πάει να κουκουλωθεί μέσα στο στημένο δικομματικό επικοινωνιακό παιχνίδι

1498
πολιτικές

Το σκάνδαλο με την Novartis όχι μόνο είναι υπαρκτό αλλά και συνιστά την κορυφή μονάχα του παγόβουνου στο μέγα φαγοπότι σε βάρος του δημοσίου και των ασφαλιστικών ταμείων, το οποίο κυριάρχησε στο χώρο του φαρμάκου, κοστίζοντας δεκάδες δισ. στον ελληνικό λαό και το οποίο, δυστυχώς, καλά κρατεί και σήμερα με την μεταλλαγμένη κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ.

Τα κυκλώματα στα φάρμακα μαζί με τις Τράπεζες, έχοντας αλώσει τον κατεστημένο πολιτικό κόσμο, αποτελούν τις δύο μεγάλες πληγές της χώρας.

Η τραγωδία με το σκάνδαλο Novartis, είναι ό,τι αντί να προχωρήσει ταχύτατα, αμερόληπτα και σε βάθος η δικαστική έρευνα για την αποκάλυψη των ενόχων όσο ψηλά και αν βρίσκονται, έχει γίνει «μπαλάκι» και «σάκος του μποξ», προκειμένου να παίζεται ένα άθλιο δικομματικό παιχνίδι και παζάρι συμψηφισμών και αλληλοεκβιασμών ανάμεσα σε ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ, με την Δικαιοσύνη να διαπλέκεται «διχασμένη» με την μια ή την άλλη κομματική πλευρά, αντί να επιτελεί το χρέος της απέναντι στον ελληνικό λαό.

Στην πραγματικότητα για άλλη μια φορά πίσω από τον ορυμαγδό των πολιτικών αλληλοκαταγγελιών, των ύβρεων και των στημένων επικοινωνιακών παιχνιδιών, αυτό που το σημερινό παρακμιακό και διεφθαρμένο μέχρι μυελού οστέων σύστημα, επιδιώκει, είναι να θάψει το σκάνδαλο Novartis και την αποφορά στον χώρο ευρύτερα του φαρμάκου και ας έχουν στοιχίσει δεκάδες δισ. ευρώ στον ελληνικό λαό σε μια περίοδο, μάλιστα, βαθιάς κρίσης και φτωχοποίησης της κοινωνίας μας.

 

Αυτό το σάπιο πολιτικό σύστημα δεν βελτιώνεται και χρειάζεται μόνο ανατροπή, η οποία θα πρέπει να συνοδεύεται με παραδειγματικές τιμωρίες για τους ενόχους και συνενόχους των μεγάλων ληστειών και σκανδάλων σε βάρος του τόπου, χωρίς τις οποίες η Ελλάδα δεν μπορεί να κάνει ούτε ένα βήμα μπροστά.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας