Το παρακράτος Ερντογάν από Ηλύσια Πεδία μέχρι Βαλκάνια-Απόπειρες δολοφονίας-απαγωγές-Αλωνίζουν πράκτορες

762
Το παρακράτος Ερντογάν από Ηλύσια

Υπό ομηρία των Τούρκων κατασκόπων η ΕΕ και τα Βαλκάνια-Μέγας κίνδυνος των σχεδίων Ερντογάν σε όλες πλέον οι χώρες-Μόνο η Ελλάδα θα ξυπνήσει τους Ευρωπαίους

Μια είδηση “βόμβα” αναφέρει το έγκυρο γαλλικό περιοδικό Le Point, για το στυγνό τουρκικό καθεστώς του προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, το οποίο παρακολουθεί και εξουδετερώνει τους αντιπάλους του σε Παρίσι, ΕΕ και Βαλκάνια.

Το σκηνικό με τους Τούρκους κατασκόπους λαμβάνει ανησυχητική εικόνα, μιας και το δίκτυο τους διευρύνεται και μεγαλώνει συνεχώς, ειδικά σε χώρες με τουρκική/μουσουλμανική μειονότητα.

Σύμφωνα με το περιοδικό, στο Βέλγιο ματαιώθηκε μια απόπειρα δολοφονίας, ενώ στη Γαλλία, η έρευνα για τη δολοφονία τριών Κούρδων γυναικών το 2013 παραμένει μυστηριωδώς στο σκοτάδι.

Οι Γάλλοι αναφέρουν ότι μενού των τουρκικών μυστικών υπηρεσιών περιλαμβάνει «απόπειρες δολοφονίας, απαγωγές,  στην καρδιά της Ευρώπης, σε Μεγαλουπόλεις και ειδικά στα Βαλκάνια έχουμε εκατοντάδες υποστηρικτές της Τουρκίας.

Περίπου 20 εν αποστρατεία Στρατηγοί στη Γαλλία πριν μερικούς μήνες, είχαν προειδοποιήσει τον Γάλλο Πρόεδρο ότι πρέπει να σταματήσει το “κακό που έρχεται”, ισχυριζόμενοι ότι υπάρχει ένα αυξανόμενο χάος στη χώρα, διαφορετικά θα υπάρξει εμφύλιος πόλεμος.

«Εάν δεν αποτρέψετε το αυξανόμενο χάος, θα προκύψει εμφύλιος πόλεμος» προειδοποίησαν τότε οι Στρατηγοί το προεδρικό μέγαρο.

Η στρατηγική της εξωτερικής πολιτικής του Ερντογάν αφορά όλο και περισσότερο την ευρωπαϊκή κοινότητα κάθε χρόνο.

Η Άγκυρα παρεμβαίνει κατάφωρα στις εθνοτικές συγκρούσεις, πραγματοποιώντας τόσο τολμηρές ενέργειες που μόνο να ονειρευτεί μπορούσε ο Ερντογάν στο παρελθόν.

Η Τουρκία είναι ήδη ιδιαίτερα δραστήρια, προσπαθώντας να ενισχύσει τη δική της επιρροή στις ευρωπαϊκές χώρες μέσω της χρήσης ενός τέτοιου ήπιου και ύπουλου συνάμα εργαλείου όπως η εκπαιδευτική, πολιτιστική και θρησκευτική εκπαίδευση.

Η αρμόδια Τουρκική Υπηρεσία από το 2000 εφαρμόζει το πρόγραμμα Τουρκολογίας, με στόχο τη διαμόρφωση μιας φιλοτουρκικής κοσμοθεωρίας μεταξύ του πληθυσμού περισσότερων από 20 χωρών.

Για παράδειγμα χιλιάδες δολάρια δίνονται στους ευρωπαϊκούς κλάδους του τουρκικού ισλαμικού κινήματος «Εθνικό Όραμα» (Milli Görüş).

Σκοπός είναι η πλύση εγκεφάλου και η ψυχολογική χειραγώγηση των νέων τουρκικής καταγωγής στην ΕΕ, ενώ η οργάνωση  «Milli Görüş» σχεδιάζει να σχηματίσει έναν πυρήνα νεο-οθωμανικών υποστηρικτών της ιδεολογίας στην Ευρώπη με βάση τα τζαμιά.

Είναι προφανές ότι ο πρωταγωνιστικός ρόλος στον εξισλαμισμό του πληθυσμού των ευρωπαϊκών κρατών διαδραματίζεται από τις τουρκικές θρησκευτικές δομές που ελέγχονται από την Προεδρία της Υπηρησίας των Θρησκευτικών Υποθέσεων της Τουρκίας (Diyanet).

Το ίδιο τροπάρι εφαρμόζουν οι Τούρκοι στα Κατεχόμενα στην Κύπρο, στην Δυτική Θράκη, και σε Ρόδο, Κω με πρόσφατα παραδείγματα την κατασκοπεία κατά της Ελλάδος.

Πρόκειται για ένα “θηρίο” που όμοιο του είναι μόνο ο ναζισμός, το οποίο απλώνει τα πλοκάμια του στην ΕΕ, η οποία “κοιμισμένη” από το Βερολίνο και τα σχέδια του για οικονομική κυριαρχία, αγνοεί τον τεράστιο κίνδυνο που είναι πλέον προ των πυλών.

Υπενθυμίζουμε ότι η τουρκική οργάνωση Millî Görüş που πάιζει ύποπτο ρόλο σε όλα αυτά, ιδρύθηκε από υποστηρικτές του πρώην Τούρκου πρωθυπουργού Necmettin Erbakan, έναν από τους πιο σημαντικούς ισλαμιστές πολιτικούς της χώρας.

Το κίνημα έχει στενούς δεσμούς με το κυβερνών κόμμα Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης της Τουρκίας (AKP) και λειτουργεί σε όλη την τουρκική διασπορά στην Ευρώπη. Όμως η Ισλαμική Συνομοσπονδία Milli Gorus στη Γαλλία αρνήθηκε να συμμορφωθεί με έναν νέο κυβερνητικό χάρτη με στόχο την καταπολέμηση του εξτρεμισμού.

Η διείσδυση της συγκεκριμένης ισλαμικής οργάνωσης σε Γαλλία και ΕΕ στην τουρκική διασπορά , αποτελεί μια από τις προτεραιότητες της εξωτερικής πολιτικής της Άγκυρας, με στόχο να επηρεάσει τις πολιτικές εσωτερικές ισορροπίες εντός των ευρωπαϊκών κρατών.

Αυτό είναι το σχέδιο του ΑΚΡ για την Ευρώπη, ενώ στα Βαλκάνια το σχέδιο αναφέρει επανακατάληψη των εδαφών. Άρα όλοι πρέπει να δράσουν για να ακυρωθούν τα μεγαλεπήβολα σχέδια των Τούρκων που θέλουν να πετύχουν ότι δεν πέτυχαν όταν έφτασαν έξω από την Βιέννη το 1600.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας