«Το Αυγό Του Φιδιού» σηκώνει κεφάλι και μέσα τη Βουλή

1682
ιμίων

Στους καιρούς μας η δημοκρατία οδηγείται όλο και προς ολιγαρχικά καθεστώτα.  Αυτό  που  παρατηρούμε σε ορισμένες ευρωπαϊκές χώρες είναι ότι αυξάνεται  συνέχεια ο αριθμός πολιτικών μορφωμάτων με ακραίες ιδέες, χωρίς ανθρωπιστικό κοινωνικό περιεχόμενα, με αποτέλεσμα απλά να προκαλούν σύγχυση στους λαούς τους.
Η εύλογη απάντηση σ’ αυτή την αύξηση των πολιτικών μορφωμάτων,  είναι η οικονομική – κοινωνική κρίση και η ισοπέδωση των ανθρωπιστικών ιδεολογιών.  Κάτι παρόμοιο συνέβη και στη δεκαετία του 1930 όταν οι Ευρωπαίοι ζούσαν την μεγάλη οικονομική κρίση. Οι λαοί ζούσαν  δύσκολα ενώ τα  δημοκρατικά κόμματα  ήταν σε δυσλειτουργία και οι δημοκρατικοί θεσμοί χαλαρή, δίνοντας την ευκαιρία σ’ ένα παρανοϊκό αιμοδιψές κτήνος ‘όπως ο Αδόλφος Χίτλερ να επιλέγει  από τον Γερμανικό  λαό, να μπει στο κοινοβούλιο και να αιματοκυλίσει την Ευρώπη.
Τα τελευταία χρόνια παρατηρούμε τις συνεδριάσεις του εθνικού Κοινοβουλίου μια ομάδα ατάλαντων  ηθοποιών – «πολιτικών» να  παίζουν μια κακή θεατρική παράσταση  η οποία προκαλεί κάθε  δημοκρατικό θεσμό.
Τα προχθεσινά  έκτροπα που προκλήθηκαν από το «ναζιστικό Τάγμα Εφόδου»  για μια ακόμη φορά  επέδειξαν περίτρανα  ότι αυτό το ναζιστικό μόρφωμα λειτουργεί ως εγκληματική οργάνωση, φορώντας τον μανδύα του πολιτικού κόμματος και δεν σέβεται  το δημοκρατικό  κοινοβουλευτικό πολίτευμα.
Σήμερα  μέσα από αοριστίες και άναρθρες κραυγές προσπαθούν να παρερμηνέψουνε κάθε έννοια προκειμένου να  εξαπατήσουν τους πολίτες και να κρύψουν  τα πολιτικά τους πιστεύω.
Αυτοί οι ατάλαντοι ηθοποιοί,  «το αυγό του φιδιού», εκμεταλλεύονται  την κρίση,  αξιοποιώντας τα δικαιώματα που δίνει πλουσιοπάροχα η Δημοκρατία  στους πολίτες της, αυτοί εκμεταλλεύονται κάθε δικαίωμα  και στις διακηρύξεις τους τα αρνούνται.
Το πρόσωπο της το έδειξε κατά επανάληψη μέσα στο Κοινοβούλιο, με  τραμπουκικό τρόπο   και φυσικά αναδεικνύει το απαίδευτο και χαμηλό επίπεδο των μελών της.
Μέχρι σήμερα ως καλά φίδια αλλάζουν το πουκάμισο (την ιδεολογία τους!)τους ανάλογα με την συγκυρία εξαπατώντας  τους πολίτες. Πότε εμφανίζονται ως αντισυστημική, πότε ως Χριστιανοί, αλλά πιστεύουν στον Άριο Θεό, και το τραγικό ως πατριώτες εθνικιστές ενώ ασπάζονται τη ναζιστική θεωρία του αίματος και της βίας.
Ας δούμε επιγραμματικά ποια ακριβώς είναι η ιδεολογία τους, μέσα από τα δικά τους επίσημα έντυπα.
Τι πιστεύουν: « Εμείς οι Εθνικοσοσιαλιστές θεωρούμε τη δημοκρατία σαν σύστημα ιστορικά καταδικασμένο…. Η δημοκρατία δεν προσφέρει καμιά υπέρτερη προοπτική που νοηματοδοτεί την ύπαρξη μας».  Και συνεχίζουν παρακάτω «δεν θέλουμε την ελευθερία τους, ακριβώς γιατί αρνούμαστε τη δημοκρατία τους». ιδρυτική τους Ιδεολογική Διακήρυξη σελ 23
Στη σελίδα 6 της μπροσούρας « Ζητήματα Τακτικής» γράφουν ότι: « η άμεσης προκλητής καταστροφής επιβάλλεται ο Συναγωνιστής να απαντήσει ακαριαία, σκληρά, ανελέητα, με βία στον εχθρό…» σελ 6
 Στο περιοδικό της Χρυσής Αυγής τεύχος 13 σελίδα 5  «Ζητάμε να πυκνώσουν τις τάξεις μας όσοι μπορούν να ριψοκινδυνεύσουν, έχουν αυτοπεποίθηση, ομαδικότητα κι αίσθηση συλλογικού ενθουσιασμού. Η ζωντανή πολιτική μας της γης του ΑΙΜΑΤΟΣ και της ΣΑΡΚΑΣ ενάντια  στην «πολιτική» του κοντυλοφόρου του σάλιου…» 
« Πρέπει να προφυλάσσουμε το συμφέρον και την ύπαρξη της κίνησης με κάθε μέσον. Με υποκρισία, απάτη, ψέμα και  ότι άλλο». 
«Πρέπει και είναι καθήκον μας να προστατέψουμε τις ιερές για μας  δομές της κίνησης καθώς και την ύπαρξη κάθε συντρόφου γιατί όλοι είμαστε φορείς του αγώνα και ο αγώνας δεν μπορεί να προχωρήσει χωρίς μαχητές πιστούς, ακούραστους και σκληρούς. Έτσι οφείλουμε να απαντήσουμε στον εχθρό προξενώντας του, ανάλογες ή και σημαντικότερες βλάβες».
Το ερώτημα για κάθε δημοκράτη  πολίτη είναι, πώς με όλα αυτά τα πιστεύω του ναζιστικού μορφώματος να υπάρχει σε ένα δημοκρατικό καθεστώς;

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας