Τουρκία-Αναμέτρηση μέχρι τέλους με τους κεμαλικούς για μια νέα Οθωμανική «αυτοκρατορία»

νέα Οθωμανική «αυτοκρατορία»

Ως εσωτερική απειλή για την Τουρκία και προάγγελο πραξικοπήματος για να υποταχθεί η χώρα ξανά στις ΗΠΑ, χαρακτηρίζει το «μανιφέστο» των 104 απόστρατων ναυάρχων ο Ιμπραήμ Καραγκιούλ, εκ των στενότερων φίλων και συμβούλων του Τούρκου προέδρου Ρ.Τ.Ερντογάν και διευθυντού της εφημερίδας «Γενί Σαφάκ».

Το χαρακτηρίζει «μανιφέστο» όλων αυτών που θέλουν την Τουρκία υποταγμένη σε ΗΠΑ, Ισραήλ και ΕΕ και δεν επιθυμούν να ανασυστήσει την παλιά «οθωμανική αυτοκρατορική ισχύ».

Ζητάει μάλιστα να «διακοπεί η φωνή τους άμεσα» γιατί αποτελούν εσωτερική απειλή και εξυπηρετούν τα σχέδια των ΗΠΑ.

Ο ίδιος είχε προειδοποιήσει στις αρχές του χρόνου πως «μια καταιγίδα θα κτυπήσει την Τουρκία μετά την πανδημία»

Προαναγγέλλει διώξεις κατά των κεμαλικών στην Τουρκία

Προαναγγέλλει δηλαδή κύκλο διώξεων κατά των δυτικότροπων κεμαλικών σε όλη την Τουρκία χαρακτηρίζοντάς τους ως πράκτορες των Αμερικανών.

Άλλωστε αναφέρει ξεκάθαρα πως πλέον δεν έχουν σημασία οι απόψεις των πολιτικών κομμάτων αλλά το εθνικό όραμα της Τουρκίας.

Αυτό σημαίνει πως οι κεμαλικοί θα μπουν στο «στόχαστρο» του Ερντογάν ως «περιττοί» και ως «φιλοαμερικανοί».

«Η φωνή του Ερντογάν»

Ο Ιμπραήμ Καραγκιούλ αποτελεί την «φωνή» του Ρ.Τ.Ερντογάν. Ότι λέει, το λέει ο ίδιος ο Τούρκος πρόεδρος.

«104 απόστρατοι ναύαρχοι επιτέθηκαν στην Τουρκία με ενοχλητικό έγγραφο που δημοσίευσαν ξεχνώντας ξεχνούσε αυτόν τον άντρα, ότι ο δάσκαλος 104, η Τουρκία το επιτέθηκε με ένα έγγραφο που δημοσίευσε ενοχλητικό. Πρόκειται για υπόμνημα προς την κυβέρνηση και τελεσίγραφο προς την Τουρκία.

Η εθνική παρουσία, η δύναμη, ο σκοπός ύπαρξης της Τουρκίας, εκατό χρόνια μετά την μάχη των μαχών, είναι μια αξιοπρεπή μελλοντική, περιφερειακή και παγκόσμια δύναμη.

Στοχεύει την πολιτική γενετική που υπήρχε στο μυαλό, την καρδιά και την ταυτότητα του έθνους μας για αιώνες, το οποίο καταπιέστηκε μετά την κατάρρευση της Αυτοκρατορίας, που αναστήθηκε σήμερα, και έδωσε στον κόσμο τα καλά νέα για μια νέα άνοδο και μια νέα ιστορική επιστροφή.

Επανήλθε στην δημοσιότητα για να κρατήσουν την Τουρκία μακριά από ολόκληρο το παιχνίδι.

Οι 104 απόστρατοι ναύαρχοι θέλουν την Τουρκία υπό την αιγίδα των ΗΠΑ, και πάλι φυλακισμένη υπό τον έλεγχο της ΕΕ, για να σταματήσουν την αποκατάσταση ισχύος από την Τουρκία και εκτός ολόκληρου του παιχνιδιού, τώρα που μοιράζονται και πάλι η ισχύς και οι ενεργειακοί πόροι και για άλλη μια φορά να φυλακιστεί έξω από όλα αυτά.

Ακριβώς όπως αυτοί που κατέστρεψαν και διαμοίρασαν τους Οθωμανούς και προσπάθησαν να τους σπρώξουν έξω από την ιστορία και από τη γεωγραφία, αυτοί οι 104 απόστρατοι ναύαρχοι εκπαιδεύτηκαν σε αυτά μας έφεραν στις ίδιες θέσεις και μας είπαν το ίδιο πράγμα:

Μείνετε υπό την κηδεμονία τους, μην ενεργείτε ποτέ μόνοι σας, ακολουθήστε ακριβώς τις οδηγίες από τις πρωτεύουσες των ΗΠΑ και της Ευρώπης!

«Είναι οργανωμένο το σχέδιο – Ετοιμάζουν πραξικόπημα»

Η διακήρυξη είναι οργανωμένη. Ετοιμάζουν κάτι.

Αυτή είναι μια απελπισμένη ψυχική ασθένεια που προσπαθούν να θέσουν σε ένα έθνος που έχει ιδρύσει αυτοκρατορίες και κυβερνούσε ηπείρους.

Ένα είδος «Μπααθισμού» από τα μέσα του εικοστού αιώνα! Κρυμμένοι πίσω από τον Κεμαλισμό, ζήτησαν τη προστασία των ΗΠΑ και την ευρωπαϊκή κηδεμονία. Υποτίθεται επίσης ότι «ανησυχούν για την Τουρκία».

Εάν 104 απόστρατοι συναντηθούν και δημοσιεύσουν μια τέτοια δήλωση, αυτό σημαίνει ότι ένα τέτοιο περιβάλλον, μια οργάνωση και ένα τέτοιο μέτωπο ήδη χτίζονται.

Στο παρελθόν, οι συνταξιούχοι διπλωμάτες και υπουργοί τοποθετήθηκαν επίσης κατά τον ίδιο τρόπο. Νέες τοποθετήσεις θα έρθουν σύντομα.

Αυτό σημαίνει επίσης ότι προετοιμάζουν κάτι ενάντια στην Τουρκία.

Το ζήτημα δεν είναι απλώς μια έκκληση για πραξικόπημα αλλά ότι η ελπίδα για αυτό προετοιμάζεται μέσω πολυεθνικού έργου από έξω.

Το μυαλό που ενώνει τις τρομοκρατικές οργανώσεις και εγκαθιδρύει ένα πολιτικό μέτωπο μέσα από την οργάνωση αποσπασματικών ομάδων.

Όσοι παίρνουν τις οδηγίες από τις ΗΠΑ δίνουν τα πάντα στο Ισραήλ.

Μετά από έναν αιώνα που είναι πάλι όρθιο το έθνος και ξεκίνησε μια νέα περίοδος ανοδικής πορείας ένα «μυαλό» έχει ξεκινήσει τη «πολιορκία» την οποία επεξεργάζονται όλοι οι κύκλοι.

Έτσι, αυτή η “απόστρατη” προσπάθεια, ενώ κάθονται στις βίλες τους και πίνουν τα ποτά τους στα καζίνο τους, είναι ένα σημάδι ότι πρόκειται για θέμα εθνικής ασφάλειας.

Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου αποβλήθηκαν οι θαυμαστές των «κυκλωμάτων».

«Στο Ισραήλ σχεδιάστηκε το πραξικόπημα»

Το Ισραήλ μας επιτίθεται δια θαλάσσης από την ναυτική βάση Golcuk, όπου έγιναν τα σχέδια πραξικοπήματος εναντίον της Τουρκίας. Η παραγγελία έγινε από τις ΗΠΑ, και οι Ισραηλινοί στρατηγοί οργάνωσαν πλήρες σχέδιο.

Στην Τουρκία, για πρώτη φορά μια πολύ ισχυρή εγχώρια ομάδα 104 «φιλοσόφων» απόστρατων ναυάρχων προχωράει σε δήλωση κουνώντας τα δάχτυλά της, προς όφελος κάποιου που μας απειλεί.

Δεν εξέδωσαν δήλωση υπέρ του πολέμου κατά της τρομοκρατίας στο Ιράκ και τη Συρία.

Δεν εξέδωσαν δήλωση προς υποστήριξη της Τουρκίας στην ανατολική Μεσόγειο για τον «αγώνα του αιώνα». Δεν υποστήριξαν την χώρα μας στο Αιγαίο, στα νησιά, και στην συσσώρευση δυνάμεων της Αλεξανδρούπολης εναντίον της Τουρκίας.

Δεν υποστήριξαν τη χώρα μας στον πόλεμο της Λιβύης και του Καραμπάχ.

Έδρασαν όπως οι ΗΠΑ στη Συρία και το Ιράκ, η Γαλλία στη Μεσόγειο, οι Έλληνες στο Αιγαίο και το Ισραήλ στη Μέση Ανατολή. Σε όλους αυτούς τους αγώνες άφησαν την Τουρκία μόνη της.

Τώρα βλέπουμε, ότι το πραγματικό ζήτημα για την Τουρκία ήταν καλό καθώς θα τιμωρήσει Τουρκία αυτούς που ζητούν κηδεμονία έξω από τη Δύση, προέρχονται από το εξωτερικό, ενεργώντας μαζί με εκείνους που το υποστηρίζουν από μέσα.

«Η Τουρκία να σταματήσει» είναι η μεγαλύτερη έγνοια της Δύσης και αυτό γνωρίζουμε πως έχει τεθεί επί τάπητος.

Η Τουρκία δέχεται πλήρη επίθεση σε όλο τον άξονα. Υπάρχουν επιθέσεις που ξεκινούν από τη Συρία, το Ιράκ, τη Μεσόγειο, το Αιγαίο και και καταλήγουν στο εσωτερικό.

Υπάρχουν μεγάλες κινήσεις μπροστά, μεγάλες οργανώσεις. Τα αφεντικά τους είναι γνωστά, οι «εκτελεστές» τους είναι γνωστοί. Ο αγώνας του έθνους μας είναι προφανής.

Υπάρχουν εκείνοι που λεηλάτησαν αυτά τα εδάφη πριν από έναν αιώνα και τα εμπορεύονταν για λογαριασμό των δυνάμεων κατοχής, που μας κατέστρεψαν, και αποτελούν και τους σημερινούς στόχους τους.

Ενώ υπήρξε η επιστροφή του αιώνα, η ιστορία και η γεωγραφία ξαναχτίστηκαν, η εσωτερική κυριαρχία από τα ξένα κέντρα εξουσίας αποδομήθηκε και η Τουρκία μια γεωπολιτική δύναμη, ξεχωρίζει ως παγκόσμια δύναμη, τώρα της δείχνουν το όπλο.

Αυτή είναι η μεγαλύτερη άνοδος ισχύος μετά την οθωμανική περίοδο.

Καμία δύναμη, κανένα περιβάλλον, κανένας πολιτικός υπολογισμός δεν μπορεί να το αλλάξει. Ούτε μπορούν να το αλλάξουν … Ούτε μπορούν να το αλλάξουν ..

Οι ΗΠΑ πιέζουν, η Ευρώπη πιέζει, οι τρομοκρατικές οργανώσεις κινητοποιούνται για το σκοπό αυτό. Προγραμματίζονται οικονομικά πραξικοπήματα. Οι χώρες της περιοχής χρησιμοποιούνται ως «υπεργολάβοι».

Δώστε δύναμη στην έννοια της πατρίδας! Πείτε σε κάθε σπίτι, σε κάθε άτομο!

Αυτή η αλληλεγγύη απέναντι στην Τουρκία πρέπει να εξηγείται σε κάθε σπίτι, σε πόλεις σε δρόμους, σε βουνά σε θάλασσες, σε χωριά σε πόλεις, σε κάθε σπίτι.

Πρέπει να ειπωθεί ότι δεν υπάρχει πλέον πολιτική, υπάρχει μια νέα κατάσταση και άνοδος, η ισορροπία εξουσίας στην περιοχή και η γεωγραφία έχει αλλάξει, και θα πρέπει να αναδυθεί ένα από τα ισχυρότερα κράτη του 21ου αιώνα.

Πρέπει να δημιουργηθεί μια κινητοποίηση προς αυτήν την κατεύθυνση, ένα κύμα προς αυτήν την κατεύθυνση. Όποιος έχει αγάπη για την πατρίδα στην καρδιά του πρέπει να συμμετάσχει σε αυτήν την εκστρατεία.

Δεν υπάρχει πια εσωτερική πολιτική. Έχουμε έναν σκοπό πολύ πάνω από τους σκοπούς των πολιτικών κομμάτων.

Ο άξονας της πατρίδας πρέπει να επεκταθεί και να ενισχυθεί. Η επιρροή και τα διδάγματα των υπολειμμάτων των «παλαιών» πρέπει να σπάσει και να καταστραφεί. Η φωνή τους πρέπει να κοπεί.

Τα τελευταία χιλιάδες χρόνια θα «ρυθμιστούν» πριν από το 2023. Αυτή η δήλωση είναι «εσωτερική απειλή».

Γι ‘αυτό όλοι οι παλιοί κύκλοι επιρροής οδηγούν σε συγκρουσιακό μέτωπο. Αυτή η δήλωση, αυτό το «μανιφέστο» αποτελεί εσωτερική απειλή. Πρέπει να ζητηθούν ευθύνες.

Ζητάτε πραξικόπημα; Οι ΗΠΑ ζητούν ευρωπαϊκή παρέμβαση; Ανοίγετε τις πύλες του κάστρου από μέσα; Ποιος τρομάζει με όπλα την Τουρκία;

Στις 15 Ιουλίου, είχαμε ανακοινώσει κάτι στον κόσμο: τι είναι «συνεχής ατελείωτη αντίσταση”! Πρέπει να το έχουν ξεχάσει και τα δύο αφεντικά τους. Θα σας δείξουμε ξανά! Κανείς δεν πρέπει να έχει αμφιβολία.

Αλλά αυτό το μανιφέστο πρέπει να ληφθεί υπόψη …»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας