Τζέφρι Πάιατ: Θερμότατα συγχαρητήρια στον Γιώργο Κατρούγκαλο για το υπ. Εξωτερικών!!!

1539
συγχαρητήρια
Η ανάρτηση του Αμερικανού πρέσβη στου twitter: «Warmest congratulations to George Katrougalos on his newly elevated role as Foreign Minister of Greece».
Η υποτέλεια δεν έχει τέλος!

Τα θερμότερα συγχαρητήρια στον Γιώργο Κατρούγκαλο για τον νέο αναβαθμισμένο ρόλο του ως Υπουργός Εξωτερικών της Ελλάδας, εκφράζει με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter, ο πρεσβευτής των ΗΠΑ στην Ελλάδα, Τζέφρι Πάιατ.

Ο Αμερικανός πρέσβης συνοδεύει την ανάρτησή του με μια φωτογραφία από την πρόσφατη επίσκεψη Κατρούγκαλου στην Ουάσιγκτον, ως επικεφαλής της Ελληνικής Αντιπροσωπείας για τον Στρατηγικό Διάλογο Ελλάδας-ΗΠΑ και την κατ’ ιδίαν συνάντησή του με τον υπουργό Εξωτερικών Μάικ Πομπέο.

Σ’ αυτήν τη συνάντηση  ο “κομμουνιστής” – όπως ο ίδιος δηλώνει – Γ. Κατρούγκαλος, μίλησε για κοινές αξίες ΗΠΑ – Ελλάδας! Ανέπτυξε δε τη θεωρία για ευθυγράμμιση των συμφερόντων των δύο χωρών στην περιοχή! Τόνισε δε χαρακτηριστικά: «Οι σχέσεις Ελλάδας-ΗΠΑ βρίσκονται στο καλύτερο σημείο και αυτό αντικατοπτρίζει, 1), την ευθυγράμμιση των συμφερόντων στην περιοχή 2) τις κοινές αξίες και 3) την αναγνώριση των προσπαθειών σταθεροποίησης που καταβάλει η Ελλάδα σε ολόκληρη την περιοχή των Βαλκανίων, αλλά και στη Μεσόγειο και τη Μέση Ανατολή».

Τ.Λ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας