Τεράστια επιτυχία του “Joker”. Εισπράξεις 850 εκατ. δολαρίων

826
joker

Στο τέταρτο Σαββατοκύριακό της στις αμερικανικές κινηματογραφικές αίθουσες, η ταινία «Joker» της Warner Bros, επέστρεψε στην κορυφή του εγχώριου box office, επικρατώντας με διαφορά λίγων εκατομμυρίων δολαρίων της ταινίας της Disney «Maleficent: Η δύναμη του Σκότους».

Οι δύο «κακοί» έδωσαν σκληρή μάχη για την πρωτιά, όμως, βάσει των εκτιμήσεων, ο «Joker» στέφεται νικητής με εισπράξεις εισιτηρίων στα 18,9 εκατομμύρια δολάρια. Η κατάταξη θα μπορούσε να αλλάξει μετά την τελική καταμέτρηση, αφού η «Maleficent 2» ακολουθεί σε μικρή απόσταση με εισπράξεις στα 18,5 εκατομμύρια δολάρια.

Η νίκη έκπληξη επιβεβαιώνει την εντυπωσιακή αντοχή του «Joker», που είναι η τρίτη μονάχα ταινία φέτος, μετά το «Glass» και το «Avengers: Endgame», που εξασφαλίζει την πρώτη θέση κατά τη διάρκεια τριών Σαββατοκύριακων.

Πρόσφατα, το «Joker» αναδείχθηκε στην πλέον επιτυχημένη ταινία, που έχει ταξινομηθεί στην κατηγορία R στις ΗΠΑ, που, δηλαδή, απαγορεύεται για τους θεατές κάτω των 17 ετών που δεν συνοδεύονται, καθώς έχει συγκεντρώσει 849 εκατομμύρια δολάρια παγκοσμίως. Η ταινία, με πρωταγωνιστή τον Χοακίν Φοίνιξ, έχει εισπράξεις 277 εκατομμυρίων δολαρίων στη Βόρεια Αμερική και 571 εκατομμυρίων δολαρίων στο διεθνές box office.

Το πόντιουμ θα ολοκληρωθεί με την «Οικογένεια Άνταμς», με εισπράξεις στα 11,7 εκατομμύρια δολάρια το Σαββατοκύριακο και 72,8 εκατομμύρια δολάρια σε τρεις εβδομάδες. Την τέταρτη θέση καταλαμβάνει το «Zombieland: Double Tap» με εισπράξεις στα 11,6 εκατομμύρια δολάρια και συνολικά 47 εκατομμύρια δολάρια σε διάστημα 2 εβδομάδων.

Η ταινία τρόμου «Countdown» έκανε την εντυπωσιακότερη αρχή μεταξύ των νέων ταινιών που προβλήθηκαν στις κινηματογραφικές αίθουσες, καταλαμβάνοντας την πέμπτη θέση με εισπράξεις στα 9 εκατομμύρια δολάρια. Το κόστος της ανέρχεται στα 6,5 εκατομμύρια δολάρια. Η υπόθεση αφορά μια νοσοκόμα που κατεβάζει μια εφαρμογή, η οποία προβλέπει πότε θα πεθάνει κάποιος.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας