Τελικά το ηθικό πλεονέκτημα καταλήγει σε αυτούς που βγήκαν από την Βουλή για να υπηρετήσουν τον Λαό!

2031
κίτρινα

Όταν αποφασίσουμε ως λαός να τοποθετήσουμε κάποτε αδιάφθορο και αξιόπιστο πολιτικό προσωπικό στην εξουσία σε αυτή την χώρα δεν θα δυσκολευτούμε να το βρούμε.
Θα πρέπει απλά να κοιτάξουμε σε αυτούς που είχαν διπλά τους το βάζο με το μέλι και δεν το άγγιξαν.
Σε αυτούς που δεν  θα βρεις το όνομα τους σε καμιά δικογραφία στο σκάνδαλο novartis ούτε, για την Siemens ούτε  για  τα  εξοπλιστικά, ούτε σε κάποια μίζα, σε κάποια  ιδιωτικοποίηση ή προμήθεια.
Δεν θα τους βρεις σε λίστες offshore, σε στικακια, με καταθέσεις σε δολάρια. Δεν έχουν ούτε ακίνητα στην Μύκονο ή στο Μαχναταν, ούτε μετοχές στην   BlackRock και την JP Morgan, ουτε ακριβοπληρωμένες έδρες στα πανεπιστήμια της αλλοδαπής 
Αυτοί οι μυστήριοι τύποι υπάρχουν όσο κι αν προκαλεί αυτό έκπληξη σε ορισμένους.  Αυτό το  προσωπικό είναι που τα έντυπα δεν συμπαθούν και τα ΜΜΕ δεν θα προβάλουν γιατί δεν το ελέγχουν!
Είναι μερικές οι δεκάδες πρωην βουλευτές παράξενοι  που δεν πάνε με το ρεύμα και τον Τσιπρα και δεν ψηφίσαν κανένα μνημόνιο.
Δεν θα πιάσουν πότε να ξεκοκαλίζουν το κρατικό κορβανά  ούτε θα φουσκώσουν τις καταθέσεις τους με αντάλλαγμα κάποια «ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ » στην Βουλή
Αντί να κάνουν καμιά αρπαχτή  και να υιοθετήσουν συνηθισμένες συμπεριφορές  για  κυβερνητικά στελέχη, έφυγαν,  αρνούμενοι να ψηφίσουν μνημόνιο και να κοροϊδέψουν τον Λαό που υποσχέθηκαν να υπηρετήσουν.
Πήραν τα σοκάκια, τα ειρηνοδικεία, τα λιμάνια, τα διόδια,  τα αεροδρόμια  τους χώρους δουλειάς,  τους δρόμους, τα συμβολαιογραφία, για να παλέψουν για την περιουσία  και  το βίος του κόσμου της παραγωγής και της εργασίας.
Βγήκαν από την Βουλή για να υπηρετήσουν τον Λαό! Μα  πιο πολύ  αγωνίζονται για το δίκαιο του αγώνα.   Για την τιμή την αξιοπρέπεια τους!
Γιατί έτσι ειναι αυτοί οι τύποι.
Όταν αποφασίσουμε ως λαός να σοβαρευτούμε δεν θα δυσκολευτούμε να τους βρούμε.
Όμως μεχρι τότε  ξέρουμε πως τίποτα δεν πάει χαμένο!
Όταν βλέπουμε τέτοιες  πολιτικές συμπεριφορές ακόμη και αν δεν επιβραβεύονται από το πλανεμένο μας λαό μας,  είναι σίγουρο πως η χώρα  προοδεύει.
Είναι σίγουρο πως κοινωνία τραβάει  με πείσμα την ανηφόρα!
tsipras-lafazanis
*Πηγή: papaioannou-j.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας