Τα σχολεία που έχουν κλείσει σε όλη τη χώρα λόγω γρίπης-κακοκαιρίας

374
σχολεία

Αλλαγές στη λειτουργία των σχολικών μονάδων αποφασίστηκαν για σήμερα Παρασκευή σε διάφορες περιοχές της χώρας, λόγω της κακοκαιρίας και της εποχικής γρίπης:

Δήμος  Πειραιά

Με απόφαση του Δημάρχου, διακόπτεται η λειτουργία του 10ου Νηπιαγωγείου της πόλης, την Παρασκευή 7/2,  λόγω απουσίας μεγάλου αριθμού μαθητών, εξαιτίας της έξαρσης της εποχικής γρίπης για την διασφάλιση και προστασία της υγείας των μαθητών και των εκπαιδευτικών.

Δ. Αγίων Αναργύρων – Καματερού
Με απόφαση του Δημάρχου,  διακόπτονται τα μαθήματα  και την Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου  εξαιτίας αυξημένου αριθμού ιώσεων εποχικής γρίπης και γρίπης Η1Ν1, στις παρακάτω Σχολικές Μονάδες και τμήματα Σχολικών Μονάδων του Δήμου:

5ο νηπιαγωγείο Αγίων Αναργύρων,
8ο νηπιαγωγείο Αγίων Αναργύρων,
10ο νηπιαγωγείο Αγίων Αναργύρων,
11ο νηπιαγωγείο Αγίων Αναργύρων,
12ο νηπιαγωγείο Αγίων Αναργύρων,
και η Β’ τάξη του 4ου Γυμνασίου Αγίων Αναργύρων.

Δ. Ηλιούπολης

Δεν θα λειτουργήσει το 9ο Δημοτικό Σχολείο Ηλιούπολης,  με απόφαση του Δημάρχου.

Δ. Δάφνης – Υμηττού

Με απόφαση δημάρχου ανακοινώνεται η διακοπή μαθημάτων του 6ου Δημοτικού Σχολείου Δάφνης στις 7 Φεβρουαρίου καθώς και τη διακοπή λειτουργίας του 1ου και 2ου τμήματος του 1ου Νηπιαγωγείου Δάφνης στις  7 Φεβρουαρίου.

Δ. Ζαχάρως

Με απόφαση του Δημάρχου, αναστέλλεται και την Παρασκευή, η λειτουργία του παιδικού σταθμού,  του 1ου και 2ου νηπιαγωγείου και του Δημοτικού σχολείου Ζαχάρως, λόγω του υψηλού ποσοστού απουσίας των μαθητών εξαιτίας της έξαρσης της εποχιακής γρίπης.

Δ. Μινώα Πεδιάδος

Από το Δήμο Μινώας Πεδιάδος ανακοινώνεται, το 1ο Δημοτικό Σχολείο Αρκαλοχωρίου δεν θα λειτουργήσει και την Παρασκευή 7/2, λόγω έξαρσης των εποχικών ιώσεων και του μεγάλου αριθμού απουσιών μαθητών από το σχολείο.

Δ. Κιλκίς

Με απόφαση του Δημάρχου, κλειστά θα μείνουν την Παρασκευή, τα Νηπιαγωγεία Ευκαρπίας, Νέας Σάντας και Σ.Σ. Μουριών λόγω έξαρσης της εποχικής γρίπης, συνέπεια της οποίας είναι ο υψηλός αριθμός απουσιαζόντων νηπίων.

Δ. Κομοτηνής
Aνακοινώθηκε η αναστολή λειτουργίας των σχολικών μονάδων Α/βάθμιας και Β/βαθμιας του Δήμου Κομοτηνής την Παρασκευή και η αναστολή λειτουργίας των εσπερινών.

Δ. Κοζάνης

Κατόπιν απόφασης του Δημάρχου Κοζάνης, διακόπτεται η λειτουργία του Δημοτικού Σχολείου Ξηρολίμνης και την Παρασκευή, λόγω έξαρσης της εποχικής γρίπης, έπειτα από εισήγηση του Συλλόγου Διδασκόντων για απουσία 51 εκ των 57 μαθητών της Σχολικής Μονάδας.

Κλειστά σχολεία λόγω κακοκαιρίας στη Βόρεια Ελλάδα

Κλειστά σχολεία ή μετάθεση της έναρξης των μαθημάτων μία ώρα αργότερα φέρνει σε πολλές περιοχές της Βόρειας Ελλάδας και την  Παρασκευή, η κακοκαιρία που πλήττει τη χώρα.

Δήμος Φλώρινας

Με απόφαση του Δημάρχου,  τα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, θα παραμείνουν κλειστά την Παρασκευή, εξαιτίας των δυσμενών καιρικών συνθηκών που επικρατούν στην περιοχή.

Οι παιδικοί σταθμοί θα λειτουργήσουν κανονικά.

Δήμος Πρεσπών

Με απόφαση του Δημάρχου,  τα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου θα παραμείνουν κλειστά την  Παρασκευή.

Δήμος Αμυνταίου

Τα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Αμυνταίου θα παραμείνουν κλειστά και την Παρασκευή λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών που επικρατούν στην περιοχή. Οι παιδικοί σταθμοί θα λειτουργήσουν κανονικά.

Έναρξη μαθημάτων μία ώρα αργότερα

Δήμος Κοζάνης

Με απόφαση του Δημάρχου, τα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, την Παρασκευή, θα ξεκινήσουν τη λειτουργία τους μία διδακτική ώρα αργότερα.

Οι παιδικοί σταθμοί θα λειτουργήσουν κανονικά.

Δήμος Γρεβενών

Με απόφαση του Δημάρχου, την Παρασκευή, τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου θα ξεκινήσουν την λειτουργία τους στις 9.00 π.μ..

Το σχολείο δεύτερης ευκαιρίας του Γενικού Καταστήματος Κράτησης Γρεβενών θα λειτουργήσει κανονικά.

Δήμος Καστοριάς

Οι σχολικές μονάδες Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Καστοριάς θα ξεκινήσουν τη λειτουργία τους στις 9:15 π.μ, λόγω του παγετού που θα επικρατήσει στην περιοχή, σύμφωνα με τις τελευταίες προβλέψεις της μετεωρολογικής υπηρεσίας, όπως ανακοινώθηκε από το δήμο.

Δήμος Εορδαίας

Με απόφαση του Δημάρχου,  η λειτουργία όλων των σχολικών  μονάδων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης,  την Παρασκευή, θα ξεκινήσει μία ώρα αργότερα (στις 9:15 π.μ.), λόγω των πολύ χαμηλών θερμοκρασιών που επικρατούν.

Οι παιδικοί σταθμοί θα λειτουργήσουν κανονικά.

Δήμος Νεστορίου

Με απόφαση του Δημάρχου, την Παρασκευή, τα μαθήματα στα Δημοτικά Σχολεία και Νηπιαγωγεία του Δήμου Νεστορίου, θα ξεκινήσουν στις 09:15.

Δήμος Άργους Ορεστικού

Οι σχολικές μονάδες Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, θα ξεκινήσουν τη λειτουργία τους στις 09:15, την Παρασκευή, λόγω των χαμηλών θερμοκρασιών.

Οι Παιδικοί και ο Βρεφικός Σταθμός του Δήμου θα λειτουργήσουν κανονικά.

Δήμος Σερβίων

Με απόφαση του Δημάρχου Σερβίων, τα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στο Δήμο, θα ξεκινήσουν την Παρασκευή 07/02/2020 μια ώρα (1) αργότερα.

Δήμος Βοΐου

Οι σχολικές μονάδες Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Βοΐου, την Παρασκευή, θα ξεκινήσουν μαθήματα στις 9:15 λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών που θα επικρατήσουν στην περιοχή, σύμφωνα με την μετεωρολογική υπηρεσία.

Οι παιδικοί σταθμοί θα λειτουργήσουν κανονικά.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας