Τήνος: Απαράδεκτη ανάκληση αναστολής ισχύος των αδειών διέλευσης ανεμογεννητριών

987
Απαράδεκτη ανάκληση αναστολής ισχύος

Ανακλήθηκε η αναστολή ισχύος των αδειών διέλευση των οχημάτων που έχουν μείνει ακινητοποιημένα λίγο πριν την Β’ Εύρεση μετά από αίτημα της εταιρείας στο Διοικητικό Πρωτοδικείο Σύρου.

Η ανάρτηση της σελίδας «Η Τήνος κατά των ανεμογεννητριών».

Πριν από λίγο, ανακλήθηκε η αναστολή ισχύος των αδειών διέλευσης των οχημάτων που έχουν μείνει ακινητοποιημένα λίγο πριν την Β’ Εύρεση. Αυτό σημαίνει πως πιθανόν η μεταφορά να πραγματοποιηθεί απόψε, καθώς οι άδειες διέλευσης ισχύουν μέχρι αύριο στις 8.30πμ.

Τα μεσάνυχτα πήγε στο Αστυνομικό Τμήμα Τήνου, τόσο ο Δήμαρχος Τήνου, Γιάννης Σιώτος όσο και ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Πέτρος Μαρκουίζος.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, ο δήμαρχος Τήνου ανέφερε ότι υφίσταται ανάκληση των αδειών διέλευσης, όπως αποδεικνύεται από τη 1/9/21 προσωρινή διαταγή του Διοικ. Πρωτοδικ. Σύρου σε συνδυασμό με το από 1/9/21 έγγραφο της Δ/νσης Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Τήνου.

Η προσωρινή διαταγή που πέτυχε η εταιρεία δεν είναι εκτελεστή αφού δεν έχει κοινοποιηθεί στον Δήμο Τήνου με δικαστικό επιμελητή και ζητήθηκε η τήρηση της νομιμότητας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας