Σχόλιο Π.Λαφαζάνη στα «ΝΕΑ» για την αγωγή εκατομμυρίων από τον Αλ.Τσίπρα

1133
Φίλοι της Iskra σε σχόλιο που έκαναν τον κόπο

Ο Παναγιώτης Λαφαζάνης κατόπιν αιτήματος των «ΝΕΩΝ» έκανε το παρακάτω σχόλιο στην έκδοση της Πέμπτης, 28/01/21, της εφημερίδας:

Τα πολιτικά πρόσωπα πολύ περισσότερο όταν παίζουν σημαντικό, ανεξάρτητα άν είναι θετικός ή αρνητικός, ρόλο και υφίστανται εκ των πραγμάτων σφοδρές επιθέσεις για πράξεις ή παραλείψεις τους, οφείλουν να χρησιμοποιούν με πάρα πολύ φειδώ την προσφυγή στη Δικαιοσύνη για να υπερασπισθούν τον εαυτόν τους.

Σε κάθε περίπτωση πάντως είναι άλλο να επιζητάς την δικαστική δικαίωσή σου καί άλλο την οικονομική εξόντωση αυτών που θεωρείς ότι σε συκοφάντησαν και αναφέρομαι προφανώς σε δημοσιογράφους, ανεξαρτήτως του πόσο άδικο ενδεχομένως να έχουν.

Αν ο Αλέξης Τσίπρας κοστολογεί σε μερικά εκατομμύρια την αποκατάσταση της τιμής του, σκέφτομαι, ο ανόητος, τί έπρεπε να ζητήσω εγώ από το Τσίπρα, την ηγεσία του Σύριζα – και πολλούς άλλους – για τις αθλιέστατες κατηγορίες του 2015 σε βάρος μου περί “ριφιφί στο Νομισματοκοπείο”, που ειρήσθω εν παρόδω επιχείρησα να αντιμετωπίσω μ΄ένα αυτοσαρκαστικό video, και με τις οποίες κέρδισε ο Τσίπρας τις εκλογές που ακολούθησαν.

Πολύ δε περισσότερο σκέφτομαι τί έπρεπε και τί πρέπει να ζητήσω απ την ηγεσία του Σύριζα για τις δικαστικές διώξεις που η ίδια μεθόδευσε, με κατηγορίες του μισού ποινικού κώδικα, εις βάρος μου, για παρεμπόδιση πλειστηριασμών πρώτης κατοικίας. Δίκες που, ακόμα χειρότερα, διαρκώς αναβάλλονται για να με κρατούν οιονεί εκτεθειμένο και κατηγορούμενο.

Το συμπέρασμα είναι προφανές :

΄Η εγώ, όπως ανέφερα, ήμουν αφελέστατος ή ο Τσίπρας βρίσκεται, ίσως, σε κατάσταση απώλειας ψυχραιμίας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας