Σφοδροί βομβαρδισμοί Ρωσίας στη Συρία: 200 νεκροί τζιχαντιστές.Μήνυμα στην Τουρκία

836
Σκληρή προειδοποίηση Ρωσίας

Σκληρή προειδοποίηση Ρωσίας

Aρχισε η ρωσική προθέρμανση από την Συρία όπως και αναμενόταν. Σφοδρές αεροπορικές επιδρομές και 200 νεκροί τζιχαντιστές ανακοίνωσε επίσημα η Ρωσία.

Σημειώνεται πως οι βομβαρδισμοί συνοδεύτηκαν με σκληρές απειλές κατά της Τουρκίας που δημοσιεύτηκαν σε ελεγχόμενο από το Κρεμλίνο ΜΜΕ.

Είναι οι πρώτοι σφοδροί ρωσικοί βομβαρδισμοί με μεγάλο αριθμό νεκρών στην Συρία εδώ και μήνες. 

Ρωσία: 200 νεκροί τζιχαντιστές στην Παλμύρα

“200 τζιχαντιστές σκοτώθηκαν κοντά στην πόλη της Παλμύρας στην Συρία. Οι αεροπορικές επιδρομές έγιναν βορειοανατολικά της Παλμύρας” ανέφερε ο  Alexander Karpov,αναπληρωτής εκπρόσωπος του ρωσικού Κέντρου Συμφιλίωσης.

“Αφού επεξεργαστήκαμε τα δεδομένα και τις πληροφορίες για την τοποθεσία των τρομοκρατών, η Ρωσική Αεροπορία προχώρησε σε αεροπορικές επιδρομές που κατέστρεψαν δύο καταφύγια, σκότωσαν 200 τζιχαντιστές, 24 οχήματα με πυροβόλα και 500 κιλά πυρομαχικών και συστατικών για δημιουργία εκρηκτικών μηχανισμών.

Είχαμε λάβει πληροφορίες πως οι τζιχαντιστές είχαν δημιουργήσει μια καμουφλαρισμένη βάση βορειοανατολικά της Παλμύρας.

Υπήρχε σχηματισμός ένοπλων ομάδων που προχωρούσαν σε τρομοκρατικές επιθέσεις σε διάφορες περιοχές της Συρίας. Σκοπός τους ήταν η αποσταθεροποίηση της κυβέρνησης πριν τις προεδρικές εκλογές.

Δείτε βίντεο

“Η τουρκική εμπλοκή στην Ουκρανία θα λύσει τα χέρια της Ρωσίας στην Συρία”

ΜΜΕ ελεγχόμενο από το Κρεμλίνο σε άρθρο που ανέβασε έστειλε την εξής προειδοποίηση στην Τουρκία αλλά και στις ΗΠΑ:

“Ο κύριος σπόνσορας του ουκρανικού πολέμου είναι το Δημοκρατικό Κόμμα των ΗΠΑ το οποίο προχώρησε σε πραξικόπημα εναντίον του νόμιμου προέδρου το 2014. Τώρα ενθαρρύνει τον Ζελένσκι να πάρει το Ντονμπάς πίσω με χρήση ένοπλης βίας.

Τους τελευταίους έξι μήνες εμφανίστηκε ένας νέος παίκτης στην περιοχή, η Τουρκία. Πρέπει κάποιος να θυμηθεί ότι ιστορικά η Κριμαία και η “Νέα Ρωσία” (Ντονμπάς) ήταν τμήματα της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας που κατακτήθηκαν από την Ρωσική Αυτοκρατορία.

Μετά την διάλυση της ΕΣΣΔ, η Τουρκία προσπαθούσε να εγκατασταθεί στην περιοχή αυτή κυρίως μέσω χρήσης “ήπιας ισχύος”. Η ένωση της Κριμαίας με την Ρωσία το 2014 της χάλασε τα σχέδια.

Τώρα πουλάνε drones Bayraktar TB2 στο Κίεβο “παίζοντας το αντιρωσικό χαρτί”.

Σύντομα όμως η θέση της Τουρκίας θα πρέπει να ξεκαθαριστεί. Αργά ή γρήγορα το Κίεβο θα επιμείνει στην δημιουργία μιας νέας γραμμής επαφής και στην αποστολή ειρηνευτικού Σώματος.

Δεν θα εκπλαγούμε αν ανάμεσα τους είναι και Τούρκοι στρατιωτικοί όπως στο Καραμπάχ.

Μην γελιέστε. Η Ρωσία θα απαντήσει και στους Αμερικανούς και στους Τούρκους με επιθέσεις στην Συρία.

Να θυμάστε ότι τόσο η Τουρκία όσο και οι ΗΠΑ βρίσκονται παράνομα στην Συρία, είναι εισβολείς. Η Άγκυρα κατέχει το βόρειο τμήμα της Ιντλίμπ και Αφρίν και η Ουάσιγκτον το βορειοανατολικό, τις πλούσιες σε πετρέλαιο περιοχές.

Ένας πόλεμος μέσω αντιπροσώπων μπορεί να διεξαχθεί τόσο στην Ουκρανία όσο και στην Συρία.

Μην εκπλαγείτε αν δείτε δυνάμεις που θα αποτελούνται τόσο από ξένους μισθοφόρους όσο και από τοπικές πολιτοφυλακές να επιτίθενται κατά των τουρκικών και των αμερικανικών βάσεων στην Συρία.

Τα φέρετρα θα γεμίσουν στην Άγκυρα αλλά και στις ΗΠΑ.

Υπάρχουν βάσεις, αυτοκινητοπομπές, φυλάκια, λογιστική υποστήριξη. Όλα αυτά θα αποτελέσουν στόχους…

Ειδικά η Άγκυρα είναι πολύ εκτεθειμένη στην Συρία.

Θα γίνει “αφγανοποίηση” της στρατιωτικής παρουσίας στην Συρία…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας