Συνεχίζονται οι αγωνιστικές κινητοποιήσεις των εργαζομένων σε επισιτισμό και τουρισμό

895
αγωνιστικές

Σε τροχιά αγωνιστικών κινητοποιήσεων παραμένουν οι εργαζόμενοι σε επισιτισμό και τουρισμό, διεκδικώντας τα δικαιώματά τους, με τελικό «προορισμό» την Αθήνα και το συλλαλητήριο στο Σύνταγμα, την Πέμπτη 28 Μαΐου στις 11 π.μ.

Η αρχή έγινε την Τετάρτη 20 Μαΐου στην Κρήτη, συνεχίστηκε την Παρασκευή 22 Μαΐου έξω από το υπουργείο Εργασίας στην Αθήνα και έξω από το υπουργείο Μακεδονίας – Θράκης στη Θεσσαλονίκη. Παρεμβάσεις επίσης έγιναν το Σάββατο 23 Μαΐου σε δήμους της Αττικής, ενώ σήμερα έχουν προγραμματιστεί παρεμβάσεις σε Κέρκυρα, Λασίθι, Ρέθυμνο και Πάτρα. Και θα συνεχιστούν, σύμφωνα με το μέχρι τώρα προγραμματισμό, μέχρι τις 10 Ιουνίου, σε διάφορες περιοχές της χώρας.

Κανένας εργαζόμενος χωρίς εισόδημα, να πληρώσει το κράτος και η εργοδοσία, τονίζουν οι εργαζόμενοι και απαντούν αποφασιστικά στους αντιλαϊκούς σχεδιασμούς κυβέρνησης και εργοδοσίας για χτύπημα των ΣΣΕ και των εισοδημάτων τους.

Στο πλευρό των εργαζομένων στέκονται αλληλέγγυα Σωματεία από άλλους κλάδους, μαζικοί φορείς και Εργατικά Κέντρα της χώρας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας