Συνεχίζονται οι έρευνες για τους τρεις αγνοούμενους σε Εύβοια και Μαγνησία

1222
αγνοούμενους

Άκαρπες παραμένουν οι έρευνες των αρχών για τον εντοπισμό των τριών αγνοουμένων από την κακοκαιρία,στην Εύβοια και τη Μαγνησία.

Από νωρίς το πρωί ξεκίνησαν εκ νέου οι επιχειρήσεις της Πυροσβεστικής για τον εντοπισμό του ηλικιωμένου ζευγαριού στην Εύβοια, στις οποίες συμμετέχουν πολυάνθρωπα συνεργεία πυροσβεστών αλλά και drone που ερευνούν από ψηλά την περιοχή με την ελπίδα ότι θα τους εντοπίσουν ζωντανούς.

Ήδη, μετά την πτώση της στάθμης των υδάτων, έχει εντοπιστεί το αυτοκίνητό τους και μάλιστα με ανοιχτές τις πόρτες, γεγονός που δείχνει ότι το ζευγάρι απομακρύνθηκε από αυτό.

Την ίδια στιγμή σε εξέλιξη είναι έρευνες για τον εντοπισμό του 75χρονου κτηνοτρόφου από τoν Αλμυρό Μαγνησίας.

Ο κτηνοτρόφος μετέβη στην περιοχή Μεγάλος Λάκος του όρους Όθρυς, σε υψόμετρο 1.500 μέτρων για να μαζέψει το κοπάδι του και να το προστατέψει από την επερχόμενη κακοκαιρία, ωστόσο, λόγω της νύχτας και της πυκνής ομίχλης χάθηκε στη διαδρομή.

Ο βοηθός του κατάφερε να επιστρέψει και να ειδοποιήσει τις αρχές αλλά μέχρι στιγμής ο 75χρονος δεν έχει εντοπιστεί σε κάποιες από τις καλύβες της περιοχής.

Μέχρι χθες οι αγνοούμενοι ήταν τέσσερις, αλλά εντοπίστηκε σώος ο 27χρονος που αγνοούνταν στην Εύβοια, όταν το αυτοκίνητό του παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας