Συνεχίζεται με καθολική συμμετοχή η απεργία στον ΟΤΕ

905
απολύσεις

Με καθολική συμμετοχή συνεχίζεται η απεργία των εργαζομένων στον ΟΤΕ, παρά την τρομοκρατία και τις προσπάθειες από την εργοδοσία να στήσει απεργοσπαστικό μηχανισμό.

Οι εργαζόμενοι απεργούν και αυτό το Σαββατοκύριακο, 28 και 29 Δεκεμβρίου, ενάντια στην εργοδοσία του υπερκερδοφόρου ΟΤΕ, που αρνείται την υπογραφή νέας ΣΣΕ, με ανάκτηση απωλειών και εξίσωση μισθών για όλους τους εργαζομένους στον όμιλο, την ίδια στιγμή που ετοιμάζει απολύσεις εργαζομένων. 

Την Παρασκευή, στο πλαίσιο των απεργιακών τους κινητοποιήσεων, πραγματοποίησαν συγκέντρωση στο κτίριο της Παιανίας, όπου δεν έλειπε για ακόμη μια φορά η αστυνομία, σε μια προσπάθεια να εκφοβιστούν οι απεργοί. Επιπλέον, στο πλαίσιο των απεργιακών δράσεων, συγκέντρωση – παράσταση διαμαρτυρίας θα πραγματοποιήσουν και τη Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου στις 10 π.μ., έξω από το υπουργείο Εργασίας.

Υπενθυμίζεται πως η απεργία ξεκίνησε το Σάββατο 21 Δεκεμβρίου και θα διαρκέσει μέχρι τις 12 Ιανουαρίου. Στο πλευρό των εργαζομένων ΟΤΕ, πλήθος Εργατικών Κέντρων, Ομοσπονδιών, Σωματείων και εργατικών συλλογικοτήτων, όπως το ΜΕΤΑ και το Radical IT κ.λπ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας