Οι “εθνικοί εγκληματίες” της κατεστημένης τάξης πανηγυρίζουν την παράδοση στο Ισραήλ

1857
εγκληματίες

Ο αγωγός Eastmed δεν αντιπροσωπεύει τίποτα άλλο παρά την απόλυτη και άνευ όρων “δορυφοροποίηση” και παράδοση Ελλάδας και Κύπρου στους Σιωνιστές του Ισραήλ και μάλιστα χωρίς κανένα απολύτως πολιτικό, οικονομικό και αμυντικό αντάλλαγμα, πέρα από συνήθη λόγια του αέρα και φούμαρα.

Ποτέ ούτε στην περίοδο των πιο σκοτεινών και αυταρχικών μεταπολεμικών χρόνων υποτέλειας της Ελλάδας στα δυτικά κέντρα, δεν είχε η χώρα μας καταντήσει προτεκτοράτο των πολεμοκάπηλων της Σιών. Πάντα κρατούσε κάποιες αποστάσεις από τους αιμοδιψείς δολοφόνους του Ισραήλ, από τις πολεμικές κατακτητικές τους επιχειρήσεις, από την κατοχική τους εξάπλωση και δράση, τους αθρόους εποικισμούς τους, τα πανύψηλα τείχη της διαίρεσης και του αποκλεισμού, τον ξεριζωμό των Παλαιστινίων και τα εκατομμύρια της προσφυγιάς, τις μαζικές δολοφονίες μαχητών αλλά και γυναικών και παιδιών στα κατεχόμενα, τους βασανισμούς και τις φυλακίσεις, την παραβίαση κάθε ίχνους διεθνούς νομιμότητας και εξευτελισμού όλων των αποφάσεων και ψηφισμάτων του ΟΗΕ.

Αυτή η Ελλάδα που προσπαθούσε ορισμένες φορές, έστω για τα μάτια του κόσμου, να κρατήσει κάποιες αποστάσεις από την πολεμοχαρή ισραηλινή βαρβαρότητα, αυτή η Ελλάδα δεν υπάρχει πια. Αντικαταστάθηκε από την Ελλάδα της μνημονιακής εξαθλίωσης , την Ελλάδα “μισο-αποικία” και προτεκτοράτο, την παραδομένη Ελλάδα άθυρμα και πιόνι, την Ελλάδα που άβουλη βλέπει να ακρωτηριάζεται κάθε μέρα από τον τουρκικό επεκτατισμό και αυτή εθελόδουλη πανηγυρίζει για τους δήθεν συμμάχους της, αγνοώντας την υποκρισία και τις πισώπλατες μαχαιριές τους, την Ελλάδα που έφτασε στο κατάντημα να ζητά προστασία από τα γεράκια του Ισραήλ και να θέλει να διεξάγει αγώνα ενάντια στον επεκτατισμό της Τουρκίας και αντικατοχικό αγώνα στην Κύπρο με την κατεξοχήν αιματοβαμμένη επεκτατική και κατοχική δύναμη στην περιοχή, το Ισραήλ.

Ο αγωγός EastMed ένα έργο στα χαρτιά, τεχνικά προβληματικό, δαπανηρότατο, μη βιώσιμο και πάντως διόλου χρήσιμο για Ελλάδα και Κύπρο, δεν αφορά παρά μόνο συμβολικά το φυσικό αέριο.

Ο αγωγός EastMed δεν σχεδιάστηκε τόσο για το φυσικό αέριο αλλά για να προσδέσει Ελλάδα και Κύπρο στο άρμα του Ισραήλ και να συνδέσει πολιτικά το τελευταίο με την Ευρώπη.

Ο αγωγός EastMed συμφωνήθηκε για να δώσει στο φυσικό αέριο του Ισραήλ ευρωπαϊκή νομιμοποίηση, φυσικό αέριο που έχει υπεξαιρέσει σε σημαντικό βαθμό από τους Παλαιστίνιους και τον Λίβανο, για να βγει, ματαίως, το Ισραήλ από την απομόνωση και τα αδιέξοδά του στην περιοχή, για να αποκτήσει πολιτικό στρατηγικό και στρατιωτικό βάθος για τις ασκήσεις και τις επιθετικές επιχειρήσεις του στην περιοχή και για να κατοχυρώσει Ελλάδα και Κύπρο ως στρατιωτικά οικόπεδα βάθους για τα σχέδια του.

Δεν υπάρχει μεγαλύτερο ψέμα ότι τάχα η Ελλάδα και Κύπρος στηρίζονται από τις ΗΠΑ και ισραηλινά γεράκια στην περιοχή. Αντίθετα είναι η Ελλάδα και η Κύπρος οι οποίες στηρίζουν δουλοπρεπώς την αμερικανική και ισραηλινή ιμπεριαλιστική παρουσία στην ευρύτερη γειτονιά μας. Γιατί δίχως την Ελλάδα και Κύπρο το κενό παρουσίας και ισχύος για ΗΠΑ και Ισραήλ στην περιοχή θα ήταν απελπιστικά μεγαλύτερο και θα καθιστούσε σχεδόν αδύνατη την όποια πρόσβαση και επιρροή τους στην Ανατολική Μεσόγειο και Μέση Ανατολή.

Είναι η Ελλάδα και η Κύπρος, λοιπόν, που εξυπηρετούν ΗΠΑ και Ισραήλ, ενώ αντιθέτως οι τελευταίοι χρησιμοποιούν ως όχημα, διαπραγματευτικό χαρτί και δόλωμα Αθήνα και Λευκωσία για να επιτύχουν τους σχεδιασμούς τους με την Άγκυρα αλλά και με τις γύρω χώρες, με ανταλλάγματα, αν χρειαστεί, τα κυριαρχικά δικαιώματα και την ίδια την ακεραιότητα Ελλάδας και Κύπρου.

Η μεγάλη προδοσία της εγκατάλειψης του αγωγού με ρωσικό φυσικό αέριο

Κυβέρνηση και κατεστημένα κέντρα λένε ψευδέστατα ότι με τον EastMed η Ελλάδα επιτυγχάνει να καταστεί ενεργειακός κόμβος, όταν μάλιστα βρίσκονται εκτός EastMed και σε αντίθεση με αυτόν όλες σχεδόν οι χώρες της Ανατολικής Μεσογείου, Συρία, Λίβανος,. Αίγυπτος, Λιβύη και απέναντι το σύνολο σχεδόν της Μέσης Ανατολής.

Ενεργειακός κόμβος στρατηγικού μεγέθους θα μπορούσε να γίνει η Ελλάδα με τη διακρατική ελληνορωσική Συμφωνία Λαφαζάνη-Novac του Ιουνίου του 2015 στην Πετρούπολη, η οποία προέβλεπε να περάσει με ρωσικό φυσικό αέριο από την Ελλάδα, ως προέκταση του Turkish Stream, ένας από τους μεγαλύτερους αγωγούς στην Ευρώπη με προορισμό την Ιταλία και κεντρική Ευρώπη, ο όποιος θα παρέκαμπτε για την Ρωσία τον δύστροπο ουκρανικό δρόμο.

Ο αγωγός αυτός, που θα τον διαχειρίζονταν 50-50% Ελλάδα και Ρωσία , χωρίς η Αθήνα να καταβάλει ούτε ένα ευρώ για την κατασκευή του, θα απέφερε ετήσια έσοδα στο δημόσιο πάνω από 300.000.000 ευρώ, όσο καμία επένδυση στη χώρα. Το κυριότερο, όμως, είναι ότι αυτός ο τεράστιος στρατηγικός αγωγός των εγγυημένων, τουλάχιστον, 60 δις κυβικών μέτρων αερίου ετησίως, θα προσέφερε στη χώρα όχι μόνο φθηνή ενέργεια μέσω της Gazprom, αλλά το κυριότερο στρατηγική συνεργασία με τη Ρωσία , νέα δεδομένα για την περιοχή και ασφάλεια για την Ελλάδα σε μια τρικυμισμένη περίοδο και σε μια φάση που προδιαγράφονταν απώλεια ηγεμονίας και δυνατοτήτων των ΗΠΑ στην περιοχή και στον κόσμο.

Γιατί η Αθήνα, όμως, μόλις έφυγε ο Λαφαζάνης, λόγω τρίτου μνημονίου, από την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, πέταξε στα σκουπίδια χωρίς καμία εξήγηση αυτή τη μοναδική για το εθνικό συμφέρον και την ασφάλεια μας Συμφωνία, σε μια φάση μάλιστα που οι σχέσεις του Ερντογάν με τη Ρωσία ήταν κάτι χειρότερο από κάκιστες;

Γιατί δεν βγάζει τσιμουδιά κανένας για αυτή την μεγάλη προδοσία σε βάρος των οικονομικών και εθνικών μας συμφερόντων;

Τόσο εθελόδουλη είναι η πολιτική και μιντιακή τάξη πραγμάτων στη χώρα;

Και η Αριστερά; Γιατί και αυτή τηρεί σιγή ιχθύος για αυτό το εθνικό έγκλημα;

Γιατί μια κατεστημένη πολιτική τάξη άφησε να καταλήξει να περάσει αυτός ο αγωγός με ρωσικό φυσικό αέριο, έστω σημαντικά τώρα μικρότερος, από την Βουλγαρία προς την κεντρική Ευρώπη;

Τόσο λοιπόν προδοτικό μέχρι μυελού οστέων είναι το πολιτικό κατεστημένο αυτής της χώρας και τόσο απίστευτα βλαπτικό για το εθνικό και οικονομικό συμφέρον της;

Είναι λοιπόν πιο ανεξάρτητη από την Ελλάδα ακόμα και αυτή η Βουλγαρία;

Ενεργειακός κόμβος και κόμβος ασφάλειας θα γινόταν με το παραπάνω η Ελλάδα με το νότιο ευρωπαϊκό αγωγό του ρωσικού αερίου ενώ με τον EastMed πάει να γίνει τώρα ενεργειακός βαστάζος και κυρίως πολιτικοστρατιωτικός δορυφόρος των πολεμοκάπηλων του Ισραήλ και πιόνι των ΗΠΑ, σε μια περίοδο που ΗΠΑ και Ισραήλ χάνουν το παιχνίδι στην περιοχή και πάνε να συγκρατήσουν ματαίως την απώλεια ισχύος και επιρροής τους στις πλάτες και ενάντια στα συμφέροντα της Ελλάδας. Δυστυχώς όλα τα μεγάλα εγκλήματα και όλες οι μεγάλες προδοσίες σε αυτή τη χώρα έχουν συντελεστεί συναινετικά από το ξενόδουλο , διεφθαρμένο, καρεκλοκένταυρο, ανίκανο και μυωπικά πολιτικό κατεστημένο προσωπικό της.

Το τραγικό είναι ότι το ψηφίζουμε!

 

Ν.Ζ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας