Συγκέντρωση κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού Κυριακή 29/8, Σύνταγμα, 6:30μ.μ

1647
Συγκέντρωση κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού Κυριακή 29/8

Συγκέντρωση κατά των αναγκαστικών και εκβιαστικών μέτρων που τείνουν να καταστήσουν και μάλιστα γενικευμένα, υποχρεωτικό τον εμβολιασμό, κάτι που αντίκειται στο ελληνικό Σύνταγμα και σε διεθνείς και ευρωπαϊκές συμβάσεις, διοργανώνεται την Κυριακή 29/8 στο Σύνταγμα στις 6:30 μ.μ.

Κύκλοι εκ των «διοργανωτών» της συγκέντρωσης τόνιζαν ότι αυτή η συγκέντρωση δεν έχει και δεν πρέπει να πάρει κομματικό ή παραταξιακό χαρακτήρα, ούτε είναι φυτώριο για την «προβολή» και «ανάδειξη» νέων αρχηγίσκων που φιλοδοξούν να πατήσουν δημαγωγικά σε ένα μεγάλο δημοκρατικό αίτημα ελευθερίας και σεβασμού της προσωπικότητας των πολιτών, προκειμένου να ιδρύσουν ευκαιριακά πολιτικά μορφώματα και να βρουν διόδους πρόσκαιρης ανέλιξης στον δημόσιο στίβο.

Η σημερινή συγκέντρωση στο Σύνταγμα δεν αφορά μόνο αυτούς που δεν έχουν κάνει εμβόλιο αλλά αφορά όλο τον ελληνικό λαό, διότι προασπίζει την δημοκρατία, τα γνήσια ατομικά δικαιώματα, τις εργασιακές σχέσεις και τις εργασιακές κατακτήσεις ενάντια στην εργοδοτική ασυδοσία για αυθαίρετες μαζικές απολύσεις. Αυτή η συγκέντρωση θα πρέπει να ενώνει τον ελληνικό λαό και να στείλει ενωτικό μήνυμα στην ελληνική κοινωνία ενάντια στις προσπάθειες διχασμού, πόλωσης και αντιπαράθεσης των πολιτών, που επιδιώκει μόνο η κυβέρνηση και η ομάδα των τηλεαστέρων, τηλετρομοκρατών “ειδικών” που την ακολουθούν.

Οι ίδιοι αυτοί κύκλοι από τους διοργανωτές της συγκέντρωσης τόνιζαν ότι οι συμμετέχοντες σε αυτήν οφείλουν να προασπίσουν τον ανεξάρτητο και βαθιά δημοκρατικό χαρακτήρα της συγκέντρωσης, μακριά από εμβλήματα, πανό, σύμβολα και πρωτοκαθεδρίες που θα αλλοιώνουν τον ενωτικό χαρακτήρα της και θα επιχειρούν να της προσδώσουν τεχνητές ιδεολογικές συντεταγμένες. Συντεταγμένες που δεν έχουν καμία σχέση με τον πανδημοκρατικό ειρηνικό παλλαϊκό προσανατολισμό τον οποίο η συγκέντρωση οφείλει να αναδείξει, τον μόνο άλλωστε που μπορεί να της προσδώσει ευρύτητα, μαζικότητα, ελκτικότητα και νικηφόρο αποτέλεσμα.

Υ.Γ. Φυσικά είναι προφανές ότι οι συμμετέχοντες πρέπει να απομονώσουν ομάδες και να αποφύγουν ενέργειες που θα θελήσουν να εκτρέψουν προβοκατόρικα τον ειρηνικό και ενωτικό χαρακτήρα της σημερινής συγκέντρωσης πράγμα που πιθανόν να επιδιώξουν κυβερνητικά κέντρα και κέντρα ανωμαλίας.

Κ.Τ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας