“Στο ψυγείο” η χώρα. Προβλήματα και στην ακτοπλοΐα

809
ψυγείο

Τη χώρα μας σαρώνει η κακοκαιρία, η οποία έχει παγώσει ολόκληρη την επικράτεια με έντονες χιονοπτώσεις και θερμοκρασίες κάτω του μηδενός. Μάλιστα, η κυκλοφορία σε πολλές περιοχές έχει διακοπεί ή γίνεται με αντιολισθητικές αλυσίδες.

Βροχές ή χιονόνερο στα ανατολικά και νότια ηπειρωτικά με χιόνια στα ορεινά, τα ημιορεινά και κατά τόπους σε περιοχές με χαμηλό υψόμετρο, ισχυρές βροχές και καταιγίδες στο Αιγαίο και την Κρήτη με χιόνια στα ορεινά και κατά τόπους στα ημιορεινά, θυελλώδεις βοριάδες στο Αιγαίο και περαιτέρω πτώση της θερμοκρασίας, αναμένονται σήμερα, Κυριακή, σύμφωνα με το meteo.gr.

Διακοπή κυκλοφορίας έχουμε και στα ορεινά της Αττικής λόγω της χιονόπτωσης που έχει φέρει η “Ζηνοβία”.

Όπως έγινε γνωστό από την Τροχαία, η κυκλοφορία έχει διακοπεί στην λεωφόρο Πάρνηθος από το τελεφερίκ και πάνω στο ρεύμα προς καζίνο, στην περιφερειακή Πεντέλης – Νέας Μάκρης από το ύψος της Ανατολής έως το στρατιωτικό Νοσοκομείο, καθώς και από το ύψος του γηπέδου Διονύσου έως τον ‘Αγιο Πέτρο και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.

Προβλήματα έχουν δημιουργηθεί στις ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες, λόγω ισχυρών βόρειων ανέμων που πνέουν σε πολλές θαλάσσιες περιοχές και φθάνουν κατά τόπους τα 8 με 9 μποφόρ.

Από τον Πειραιά και τη Ραφήνα δεν πραγματοποιούνται τα δρομολόγια των πλοίων για Κυκλάδες, ενώ το πρωινό δρομολόγιο για Μαρμάρι από το λιμάνι της Ραφήνας δεν θα πραγματοποιηθεί. Από το λιμάνι του Λαυρίου δεν θα εκτελεστεί το πρωινό δρομολόγιο για Κέα.

Επίσης κλειστή είναι η πορθμειακή γραμμή Αγία Μαρίνα – Νέα Στύρα.

Οι επιβάτες που πρόκειται σήμερα να ταξιδέψουν καλό είναι πριν την αναχώρησή τους να επικοινωνούν με τα κατά τόπους λιμεναρχεία και τουριστικά πρακτορεία.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας