Στο «Σισμανόγλειο» για μονοκλωνικά ο Α.Σαμαράς-Με κορωνοϊό ο τριπλά εμβολιασμένος Α.Λοβέρδος

1289
Στο «Σισμανόγλειο» για μονοκλωνικά ο Α.Σαμαράς

Θετικός στον κορωνοϊό διαγνώστηκε ο βουλευτής του ΚΙΝΑΛ Ανδρέας Λοβέρδος.

Ο κ. Λοβέρδος είναι πλήρως εμβολιασμένος και πρόσφατα είχε κάνει την αναμνηστική δόση του εμβολίου. Σύμφωνα με ανακοίνωση του γραφείου του, εμφανίζει ήπια συμπτώματα.

Να σημειωθεί ότι σήμερα το πρωί με κορωνοϊό διαγνώσθηκαν ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς αλλά και ο μητροπολίτης Μεσσηνίας. Ενώ χθες ο Νίκος Παπάς του ΣΥΡΙΖΑ.

Ειδικά όμως για την κατάσταση του Αντώνη Σαμαρά ισχύουν τα εξής: Ο πρώην πρωθυπουργός νοσηλεύτηκε  στο Σισμανόγλειο για λίγες ώρες όπου και εισήχθη εκτάκτως. Στον πρώην πρωθυπουργό θα χορηγηθεί κοκτέιλ μονοκλωνικών αντισωμάτων, καθώς τόσο τα συμπτώματα, όσο και η εξέλιξη της νόσου φαίνεται να ανησυχούν τους γιατρούς, παρά το γεγονός ότι οι αρχικές ανακοινώσεις έκαναν λόγο για ήπια συμπτώματα.

Κι αυτό γιατί ο  Αντώνης Σαμαράς, ο οποίος είναι πλήρως εμβολιασμένος, αντιμετώπισε στο παρελθόν προβλήματα υγείας, οπότε από τους γιατρούς θεωρείται ότι ανήκει στις ομάδες υψηλού κινδύνου. Αργά σήμερα το απόγευμα, ο πρώην πρωθυπουργός εξήλθε από το νοσοκομείο, όπου και θα επιστρέψει αύριο Σάββατο, πάλι για κάποιες ώρες, ώστε να του χορηγηθεί η απαραίτητη αγωγή.

Η συγκεκριμένη θεραπεία θα επαναληφθεί κατ’ ανάλογο τρόπο για τις επόμενες 3-4 ημέρες, οπότε και ο κ. Σαμαράς θα κάνει εισαγωγή στο «Σισμανόγλειο», θα λαμβάνει την απαραίτητη αγωγή και αφού θα παρακολουθείται στενά για μερικές ώρες από τους γιατρούς, κατόπιν θα παίρνει εξιτήριο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας